10 Nisan 2013 Çarşamba

23. Gün – Mucize Zihin Hali



Bugun bir arkadasimdan daha teyid aldik meleklerle ilgili..O da sabah arabasinda beyaz bir tuy ile karsilanmis....:))Super;super......Bugun,23. gun calismasi icin dedim ki kendime bir kart cekicem bizim icin ve bakalim bize melekler ne mesaj gonderecekler..Cikan kart su:You can do it!!...(Sen yapabilirsin!)..Hersey buna inanmakla baslamiyor mu zaten?Aslinda hep soyledigim inanmak,inanmak ve inanmak...En guvendigimiz kisiye inaniriz ve o ne derse onu yapariz..Ama kendimize inanmayiz...Yuregimizin sesine inanmayiz..Toplum baskisi;mantik dedigimiz ,benim hala ne ise yaradigini cozemedigim ego,siradisi diye algilanmaktan korku,daha niceleri...Halbuki kalbimiz bize her zaman dogruyu soyluyor..yarattigimiz her seyi her seyi inancla yaratiyoruz zaten...Kart bize sunu diyor:Yapabilirsin!Su anda isteklerini gerceklestirmek icin yeterli donanima sahipsin ve adim atmaya hazirsin!Hayallaerin ve yasam amacin icin ne gerektigini biliyosun..O halde simdi tam zamani;Gecikme ya da endise etmeden adim at!Tam simdi!

Simdi herkesten ricam mucize listesiyle ilgili yapabilecegi her ne varsa (bir telefon gorusmesi;bir is basvurusu;emlakciyi arama;sevgiliye mesaj atma;her ne ise;hadi bu adimi atalim!Yapabiliriz....!!!....:))

23. Gün – Mucize Zihin Hali

Mucizeler, niyetiniz ve düşünceleriniz birlikte çalıştığında gerçekleşir. Niyet, yaratıcı enerjiniz için arzu ettiğiniz form veya sonucu oluşturma sürecidir; düşünceleriniz enerjiyi ileri doğru sevk eden yakıttır. Uyum içinde birlikte çalışan düşüncelerin ve niyetin kombinasyonu olmadan, mucizeler yaratma sürecinin çok zor olduğunu görürsünüz, çünkü ilerlemek istediğiniz her seferinde, sanki bir şeyler sizi geride tutuyormuş gibi hissettirir. Veya başarı noktasına tam ulaştığınızda, her şey dağılır. Suçlu sizin düşüncelerinizdir – farkında olduğunuz düşünceler değil, her gün düşündüğünüz alışkanlığa bağlı, eski, geçmişe – dayanan negatif düşüncelerdir. Çünkü, mucizeler yaratabilmenizden önce, düşüncelerinizin ve niyetinizin birlikte çalışmasını sağlayan bir ‘mucize zihin hali’ yaratmalısınız ve yeni düşünce kalıpları geliştirmek için ‘beyninizi eğitmelisiniz’.

Mucizeler listenizi odaklanmış niyet ile okuyun ve okurken sahip olduğunuz düşüncelerinize dikkat edin. Düşünceleriniz umut ve vaat mi dolu yoksa, özellikle mucizelerinizin sonucunu henüz görmediyseniz, şüphe mi dolu? Mucizelerinizin çabasız ve sürekli şekilde gerçekleşmesi için, düşünceleriniz ve niyetiniz birlikte çalışmalı. Öyleyse şüphe yaratan düşünceleri salıverin ve mucize makinesinin yaşamınızda akmasını devam ettirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...