8 Nisan 2011 Cuma

YENILENME VE YENIDEN DOGUS: BUYUK GECISI BUTUNLESTIRME VE SEFKATE ILERLEME VE SOLAR ISIK AKTIVASYONU YENI DUNYA ENERJILERI ~ NISAN 2011





Basmelek Mikail ~ Celia Fenn kanaliyla


Sevgili Isik Ailesi, sizler eski Ucuncu Boyut zaman cizgisinden Yeni Besinci Boyut zaman cizgisine ve Gelecekteki Yeni Dunya’ya gecis yaparken, gezegeninizde gercekten Buyuk bir Gecis deneyimlediniz. Bu Gecis sadece Kavramsal veya Algisal bir gerceklik olmadi, ayni zamanda Dunya’nin yalnizca Gunes’in etrafindaki yorungesinin degil, ayrica Buyuk Merkezi Gunes veya Galaktik Merkez ile iliskili olarak da yorungesinin hakiki degisimi oldu.
Bilim insanlariniz bu tur seyleri olcebilselerdi, Dunya’nin Gunes ve Buyuk Merkezi Gunes ile ilgili olarak yeniden hizalandigini gorurlerdi. Bunun Dunya’nin yorungesini veya dongusel gezingesini, yikima dogru goturen eski zaman cizgisinin disina cikarma ve Ilahi Irade ve Ilahi Yaratici Zeka ile hizalanmada suregiden yaratici tezahurun yeni zaman cizgisine hizalama etkisi oldu.
Sevgililer zaman Dort Boyutun esasidir ve Gezegeni “zaman fazlarindan” gecirmek ve yeni Besinci Boyut zaman cizgisine getirmek icin, Gezegenin gecis yapmasi ve ayarlanmasi gerekliydi. Bu ayarlanma Dunyanizda cok hakiki sekillerde hissedildi. Yerkurenin gecis yapmasi hissedilen bir calkanti yaratti ve Yerkurenin “tahliye (saliverme) vanalarinin” bulundugu yerlerde strese neden oldu, siz bu yerleri “Ates Halkasi (Ring of Fire)” olarak biliyorsunuz.
Bircok seviyelerde ve bircok boyutlarda yankilanan bu yogun gecis Dunya ve onun insanlari icin cok zor oldu. Japonya’da cok buyuk hasar ve hayat kaybi oldu ve cevrede olusan hasar devam ediyor. Sevgililer, Isigin Melek Kuvvetlerinin hasari sinirlamaya yardim edenlerle birlikte calismaya devam ettiklerini ve yeniden yapilanmalarinda Japon insanlarla calismak icin yardim ve sefkatin yeni yollarini yaratmaya yardim ettiklerini bilin.
Ama, bircogunuzun bu yeniden hizalanmayi kendi Gercekliginizde bir “darbe, sarsinti” olarak hissettiginizi de biliyoruz. Bazilariniz kendi yasamlariniz Dunya’nin yeni yorungesine yeniden hizalanirken yuksek rehberliginizin “kesildigini” hissetti veya zor durumlar yasadi. Sevgili Ruhlar, bunun ne kadar zor oldugunu ve bazilarinizin nasil kaybolmus ve cok uzaklara itilmis gibi hissettiginizi biliyoruz. Ama, bu gecisin Dunya’nin yolunu tamamiyla degistirme etkisine sahip oldugunu bilmenizi istiyoruz. Zamanla, Dunya uzerindeki yasamin Yenilenme ve Yeniden Dogma surecinde oldugunu ve gelen zamanlarda seylerin daha kolay olmaya baslayacagini goreceksiniz.
Yuksek Rehberlik Kanallariniza, Dunya’ya ve digerlerine daha derin, daha berrak ve daha anlamli sekilde yeniden baglanacaksiniz. Sizi Buyume ve Kisisel ve Toplumsal gelisimin yeni asamasina yukseltecek olan yaratici enerji ve sevincin yeni dalgalarini hissedeceksiniz. Elbette Yeni Dunya zaman cizgisine hizalanmayi garantiye almak icin Dunya’nin yoluna ince ayar yapilirken, hala gecisler ve degisimler olacak, ama sizler 2010’daki Aralik Gundonumunde baslayan ve 2011 Mart Ekinoksunda tamamlanan bu buyuk gecisten gecerken, bu sonraki gecis ve degisimleri dogal karsilayacaksiniz.
Sevgili Isik Ailesi, Gezegene dolup tasan Yeni Enerjiler Isiltili ve Guzeldir ve Yeni Shekinah Isiginin, Sevgi ve Sefkatin Ilahi Disil enerjisinin yayinimlariyla doludur. Ve Sevgililer, bu gelen enerjilere uyumlanmanizin ve bu enerjilerin enerjinizin ve fiziksel bedenlerinizin derinlerinde aktive olmasina ve butunlesmesine izin vermenin, Gecis surecinizde bu zamanda cok onemli oldugunu soyluyoruz.
Sefkatin ve Kosulsuz Sevginin Anahtarlari: Ilahi Disil Isigin Armaganlari
Sevgili Isik Ailesi, daha once soylemistik, tekrar soyluyoruz; Sefkat Yuksek Bilinc ve Yeni Realiteye hizalanmis olarak yasamanin Anahtaridir. Sefkat Shekinah’in Ilahi Disil Enerjisinin En Yuksek Formudur ve Lutuf, Guzellik, Dinginlik ve Kosulsuz Sevginin enerjilerini icerir.
Kosulsuz Sevgi, beklenti veya talep olmadan Sevginin uygulanmasi Sefkat ile birlestirildigi zaman, Mucizeler yaratabilen Sifa ve Yaratici Tezahurun guclu bir sinerjisini yaratir.
Japonya’da gerceklesen olaylar Lutuf ve Guzelligin Ilahi Disil vechelerine girmeniz ve gereksinim icinde olanlari destekleyen ve ozen gosteren Sefkat ve Sevgiye baglanmaniz icin bir firsatti.
Sevgililer, Eski Dunya’nin eski enerjisinde, insanlarin kendilerine ve kendi gereksinimlerine ve tutkularina odaklanmasi ve baskalari icin veya butun olarak Toplum icin nelerin gerekli oldugunu dusunmemesi yaygindi. Yeni Dunya’nin bu Yeni Enerjisinde, olaylarin simdi farkli oldugunu ve kendi yerel ve kuresel toplumlarinda baskalarinin gereksinimlerinin ve tutkularinin farkinda olanlarin buyudugunu kesfedeceksiniz. Besinci Boyutun ozu Birbirine Bagli Olmaktir ve bu tur bir Realitede toplumlarin gereksinimleri ve tutkulari ve bu gereksinimler icin calismak, kalplerinize sevinc ve mutluluk getirecek olan seydir.
Sevgililer, Dunya degisti, gecis yapti, bu asina oldugunuz ayni “eski dunya” degildir. Seylerin yapilma sekli degisti ve “kurallar” degisti. Kendi bencil cikarlarinin ve acgozluluklerinin pesinde kosmaya devam edenler, gelismediklerini gorecekler. Dunya’nin Yeni Bilinci, bu dayanismanin ve Herkesin cikarini gozetmenin, esenligi ve uyumu yaratacak olan sey oldugunu bilir
Yasamin bu yeni algisi, Kosulsuz Sevgi ve Sefkat ile anlasilan seydir. Kosulsuz Sevgi beklenti olmaksizin baskalarina Sevgi vermek, herhangi bir durumda en yuksek hayira hizmet etmek anlamina gelir. Sefkat, aci ve istirap icinde olanlari hissetmek ve anlamak ve acilarini ve istiraplarini sona erdirmeye yardim etmek icin yapabileceginiz seyleri yapmak anlamina gelir. Uyanmis Varliklar olarak zarara neden olmazsiniz ve yapabildiginiz yerde baskalarina yardimci olursunuz ve desteklersiniz. Bu, Yeni Dunya’nin Bilincidir, bu, Kozmosun vatandaslari olarak Kozmik Dogustan hakkiniz olan Huzur ve Sevginin gelecegine giden yoldur.
Aslinda Sevgililer, bu yeniden hizalanma ve Aralik 2012’de zirveye cikacak olan suregiden gecisler Kozmik Isik Varliklari olarak dogustan gelen hakkiniza sahip cikmanizi sagliyor. Ruhsal bir yani olan yalnizca fiziksel varliklar olarak kendinizin algisinin otesine ilerliyorsunuz, fiziksel bedeninizin ve Isik Bedeninizin birlestigini goruyorsunuz ve Isik ve Enerji Varligi oldugunuzun ve Yaratici Kaynagin Kalbinden gelen Kozmik Isik Dalgalarini butunlestirebileceginizin ve aktarabileceginizin farkina variyorsunuz.
Isik Varliginizi veya Insan Melek Doganizi kesfetmeye baslarken, kendinizin ve varliginizin bircok yeni vechelerini algilamaya baslayacaksiniz. Bir enerji kaynagi olarak Gunes ile ve ayrica evrimi ve buyumeyi enerjilendiren ve Ilahi Yaratici Zekanin Isik Kodlarini veya Talimatlarini tasiyan Kozmik Dalgalarin kaynagi olarak Galaktik Merkez ile iliskinizi daha tam olarak anlamaya baslayacaksiniz. Bu dalgalarin Isik Bedenine nasil emildigini ve Varliga nasil butunlestirildigini ve bu Isik Kodlarinin Isik Bedeninizin ve Fiziksel Bedeninizin DNA’sinda belirli arayuzey Kodlarinin tetikleyicileri olarak davrandigini algilamaya baslayacaksiniz. Bu arayuzeyler aktive edildigi zaman, bazi yeteneklerinizin ve armaganlarinizin oldugunu, ama bunlarin sadece Ilahi Yaratici Zeka ile uyumlu olarak ve Kosulsuz Sevgiye ve Sefkate dayanan Yaradilisin Ilahi Ozuyle uyum icinde iken kullanilabilecegini anlamaya baslayacaksiniz.
Solar Isik Aktivasyonu
Bu zamanda, size ya Gunes Patlamalarindan veya baska kaynaklardan gelen Isik Radyasyonunun artan seviyeleri ile basa cikmaniza yardimci olacak bir Meditasyon ve Aktivasyon verecegiz. Sevgililer, bundan sonraki on sekiz ayda yuksek seviyede Gunes Patlamalari ve Radyasyon ve Isik Yayinimlarina artan odak oldugunu goreceksiniz.
Son on yilda, Solar Isik Kodlarinin aktarilmasiyla yogun Isik Beden aktivasyonu oldu. Insan Mukemmelligi icin Orijinal Mavikopyanin Aktivasyonu, Isik bedenin yapisini icerir. Isik Beden Goksel kaynaklardan gelen Isik aktarimlari icin Baglanti ve Iletken olmak uzere tasarlanmistir ve bu potansiyelin gelisimi, fiziksel bedene zarar gelmeden yogun radyasyon yayilimlarini emmenizi saglar.
Isik Beden aktive edildigi zaman, bu Isik yayinimlarini emer ve bunlari Isik Beden etrafina dagitir, boylece bu Isik yayinimlari Fiziksel bedene zararli olmaz. Herhangi yogun isik radyasyonunun verdigi zarar varligin holograminadir. Yogun isIk hologramda hasara neden olur ve bu da fiziksel sIkinti ve hastalik ile sonuclanir. Isik Beden aktif oldugu zaman ve isik o Bedenin meridyenlerine emildigi zaman, Hologramin butunlugu saglam kalir ve Isik Beden daha isiltili ve daha guzel hale gelir ve Fiziksel Beden enerjilenebilir.
Bu nedenle Sevgililer, size bu Meditasyonu ve Aktivasyonu sunuyoruz:
Sessiz bir yerde oturun ve gozlerinizi kapatin. Uc kez derin nefes alip verin ve sonra Kalp Merkezinize odaklanin. Tekrar uc kez derin nefes alip verin ve icinizdeki derin huzuru hissetmenize izin verin.
Simdi, birakin enerji bedeninizde dolassin, kok cakraniza ve ayaklarinizin altindaki Dunya Yildizi Cakraniza aksin. Bu sizin kendi kisisel “Yerkure Koruyucu” hologram veya kristalinizdir. Topraklandiginizi ve Dunya’ya baglandiginizi hissedin. Simdi, birakin enerji Yerkurenin merkezindeki Kristal Holograma aksin ve Dunya Ana’nin derin sevgisine ve destegine baglanmaniza izin verin. Sizler gezegende seviliyorsunuz, gezegene baglisiniz ve destekleniyorsunuz.
Simdi, bu enerjiyi geriye yukari, Kalbinize getirin. Uc kez derin nefes alip verin. Simdi enerji bogaziniza yukselsin, alniniza ve Tac Cakraniza ciksin. Tac Cakrayi Altin Lotus Cicegi olarak gozunuzde canlandirin ve her tac yapragi Gunese acilsin. Tac yapraklari acilirken, Solar Isik yayinimlarinin alicilari olurlar. Her tac yapragi isigi emer ve onu Isik Bedenine aktarir. Isik, Isik Bedene aktarilirken, Isik Beden daha Isiltili ve Guzel hale gelir ve sicaklik hissedebilirsiniz. Tekrar uc kez derin nefes alip verin.
Simdi, enerjinin yukariya basinizin uzerindeki Ruh Yildizi Cakraniza, ruhsal enerjinizin odaklandigi kristal holograma odaklanmasina izin verin. Bunu Beyaz Isigin Lotus Cicegi olarak imgeleyin ve tac yapraklari Galaktik ve Kozmik Guneslerden gelen Isik aktarimlarini almak icin aciliyor… Gokkusagi Isigin titresimleri Ruh Yildizi Cakrasina giriyor ve Gokkusagi Isiginin titresimlerini yaratarak Isik Beden etrafina dagitiliyor. Yine, Isik Beden daha isiltili hale gelirken sicakligin arttigini hissedebilirsiniz.
Sadece Isigin akmasina izin verin ve bu aktivasyonun Goksel ve Solar Isigin alicisi olmanizi sagladigini ve Isik Bedeninizi bu Isikla bilincli sekilde besledigini bilin. Ayrica Sevgililer, bu Titresen ve Isildayan Isik Bedenin cevrenizde karsilasabileceginiz herhangi Radyasyonlar icin bir Isik Kalkani ve dagiticisi olarak davranacagini bilin. Cunku Isik Bedeniniz amaci, Varliginizin maddi vechelerine zarar gelmeden sizi Isigin Yuksek Frekanslarina baglamak olan orijinal tasarimin parcasidir.
Boylece simdi, dikkatinizi tekrar Kalp Merkezine getirin ve yine uc kez derin nefes alip verin. Sonra, hazir oldugunuzda, gozlerinizi acabilirsiniz.
Bu aktivasyon Gunes Patlamalarindan veya cevrenizdeki yogun Elektromanyetik aktiviteden gelen baski hissettiginiz herhangi bir zamanda yapilabilir.

Yeni Dunya Realitesine yolculugunuzda sizlere cok fazla Sevgi ve Sevinc diliyoruz!

© 2011-12 Celia Fenn and Starchild Global



www.starchildglobal.com



(Ceviri: Saffet Guler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...