16 Temmuz 2011 Cumartesi

BAŞ MELEK MİKAİL ENERJİSİ İLE ELLERLE ŞİFA ÇALIŞMASI





Melek Mikail enerjisine uyumlanmış arkadaşlarımızın uygulayabileceği bir şifa çalışmasıdır. Baş Melek Mikail Enerjisi, aynen Reiki şifa çalışmasında olduğu gibi, eller kullanılarak uygulanabilir. Ellerinizle dokunarak kendinize ya da başkasına Melek Mikail Enerjisi aktarabilirsiniz.

Kendimize uygulayacaksak; ellerimiz uygulama öncesi yıkanmış olmalıdır. (Dışarıda olduğumuz veya acil durumlar hariç) Uygulama sırasında sakin, sessiz bir ortamda olmak, uzanarak ya da oturarak (Bacaklar çapraz olmayacak şekilde) yapılmasını öneririm.

Uygulama sırasında üzerinizde metal takı, saat ve ayakkabılarınızın olmamasını tercih edin.

Çalışmayı başlatmak, uygulamak ve bitirmek için;

Ellerimiz Namaste pozisyonunda (İki el birleşik, parmaklar kapalı)

Melek Mikail Enerjisi’ni açıyorum” diyerek Melek Mikail Enerjisi’nin akışı başlatılır.

Melek Mikail Enerjisi, tüm beden katmanlarımda uygun şifa, onarım ve arındırmayı gerçekleştirsin” diye niyet ederek ellerle şifa uygulaması çalışmasına başlanır.

7 ana çakraya 2-3 dakika süreyle (Enerji akışını hissediyorsanız çakra doyana kadar)
Melek Mikail Enerjisi verilir.(Sırasıyla Taç Çakra, Üçüncü Göz Çakrası, Boğaz Çakrası, Kalp Çakrası, Mide Çakrası (Solar Pleksus) Göbekaltı (Sakral Çakra) ve Kök Çakra)

Uygulama bitince, eller Namaste pozisyonuna getirilerek, “Melek Mikail Enerjisi’ne teşekkür ederim” diyerek çalışma tamamlanır.

Başkasına ellerle şifa vermek için izin almak ve uygulama yapmadan önce kendimizi koruma kalkanına almamız gerekmektedir. (“Melek Mikail Enerjisi beni koruma kalkanına alsın”)

Kendimiz için ettiğimiz niyet, şifa verdiğimiz kişi için de tekrarlanır:

Melek Mikail Enerjisi, ..........’nin tüm beden katmanlarında uygun şifa, arındırma ve onarımı gerçekleştirsin.”

Eğer kendiniz için gün içinde 15-20 dakikalık zaman bulamazsanız, yalnızca ellerinizi bedeninizin bir bölgesine koyarak (Kalp Çakrası olabilir) “Melek Mikail Enerjisi tüm beden katmanlarıma aksın ve uygun şifa, arındırma ve onarımı sağlasın” diye yapabildiğiniz kadar, Melek Mikail Enerjisi’nikendinize şifa için kullanabilirsiniz.

Çalışmanız bittikten sonra ellerinizi tekrar yıkamanızı öneririm.

Sevgiyle kalın.

3 yorum:

  1. yararli olmasina cok sevindim..tsk ederim..

    YanıtlaSil
  2. merhabalar ben reiki ye uyumluyum. Melek mikail enerjisini uygulamam açısından ayrı inisiye almam mı gerekir? yoksa reiki buna yeterli olurmu?

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar;
    ben meleklerle iletisimin gonulden olduguna inaniyorum..Inisiye almak belki egitim verme amaci varsa gerekli olabilir ama acik bir kalp ile yapilan calismanin yeterli olacagi inancindayim..Cagirin yeter.. :)
    sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...