6 Aralık 2011 Salı

DNA’mızdaki Dönüşüm Bizi Evrensel Doğrulara Götürüyor

Gectigimiz haftasonu egitimimizde paylastim bu bilgiyi, pek cogumuza aydinlatici, ferahlatici oldu: sizlere de isik olmasi niyetiyle... Beki

Not: Hepimiz icin bu yaziyi ceviren Damla Tomru'ya yurekten tesekkurler!

DNA’mızdaki Dönüşüm Bizi Evrensel Doğrulara Götürüyor 

Bu değişim süreci Farkındalık ya da Yükselme olarak biliniyor. Korkularımızı aşmalı, sevmek, kendini sevmekle başlayan gerçek sevgiyi öğrenmeliyiz. Çünkü kendimizi sevmezsek ve kendimize güvenmezsek, asla başka kişileri ya da şeyleri de gerçekten sevemez ve onlara gerçekten güvenemeyiz. 
Semptomlar
- 1. Özellikle boyun, omuz ve sırtta olmak üzere bedende acı ve ağrılar. Bu durum; DNA’nızdaki Mesih Bilinci Tohumu’nun uyanışı olarak, DNA seviyenizdeki yoğun değişimin bir sonucudur. Bu durum da geçecek. 
- 2. Görünürde bir sebep olmamasına rağmen derin üzüntü hissi. Geçmişinizi serbest bırakıyorsunuz (bu ve önceki yaşamlarınızdaki) ve bu durum üzüntü hissine sebebiyet veriyor. Bu deneyim yıllarca yaşadığınız evden yeni bir eve taşınmanıza benziyor. Yeni eve geçmeyi çok istemenize rağmen, eski evdeki anıları, deneyimleri ve enerjileri geride bırakmanın üzüntüsü oluyor. Bu durum da geçecek.
- 3. Görünürde herhangi bir neden olmadan ağlamak. İkinci maddeye benziyor. Gözyaşlarının akmasına izin vermek sizin için iyi ve sağlıklı. Gözyaşları beraberinde eski enerjiyi de götürüyor. Bu da geçecek.
- 4. İş ya da kariyerinizde ani değişiklik. Çok görülen bir semptom. Siz değiştikçe, çevrenizdekiler de değişiyor. Hemen şimdi “doğru” iş ya da kariyeri bulmak için endişelenmeyin. Bu da geçecek. Geçiş sürecindesiniz ve tutkunuza uygun işi bulana kadar birkaç iş değişikliği yapabilirsiniz. 
- 5. Aile ilişkilerinde geri çekilme. Eski karmanız nedeniyle biyolojik ailenizle bağlantıdasınız. Karmik dönüşümden çıktığınızda, eski ilişkilerdeki bağlar da serbest bırakılır. Bu durum aileniz ve arkadaşlarınızdan uzaklaşıyormuşsunuz gibi gözlemlenir. Bu da geçecek. Bir dönem sonra, eğer gerekiyorsa onlarla yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Ancak bu ilişkilerin bazını karmik bağlantılar olmaksızın yeni enerjiler oluşturacak.
- 6. Alışılışın dışında uyku şekilleri. Muhtemelen pek çok gece 2:00 ile 4:00 saatleri arasında uyanacaksınız. İçinizde pek çok çalışma oluyor ve bu da sizin soluklanmak için uyanmanıza neden oluyor. Endişelenmeyin. Tekrar uykuya dönemezseniz, kalkın ve yatakta uzanıp insani şeylerden dolayı endişelenmekten daha iyi birşeyler yapın. Bu da geçecek.
- 7. Yoğun rüyalar. Bunlar, savaş, kovalamaca ve hayalet rüyalarını da kapsayabilir. Tam anlamıyla eski enerjileri bırakıyorsunuz ve bu geçmişin enerjileri genellikle savaşlar, koşarak kaçmak ya da öcülerle sembolize edilir. Bu da geçecek.
- 8. Fiziksel yönelim bozukluğu. Zaman zaman topraklanmamış hissedeceksiniz. Mekansal meydan okuma ile karşı karşıya olacaksınız, iki ayağınızı yere basamıyormuşsunuz ya da iki dünya arasında yürüyormuşsunuz gibi gelecek. Bilinciniz yeni enerjiye dönüşürken, bedeniniz bazen size yetişemeyecek. Doğada daha fazla zaman geçirmeniz yeni enerjiyle topraklanmanıza yardımcı olur. Bu da geçecek.
- 9. Kendi kendinize konuşmanın artması. Kendinizi, kendinizle konuşurken daha çok yakalayacaksınız. Aniden kendinizler yarım saattir sohbet ettiğinizin farkına varacaksınız. Yeni bir iletişim düzeyi vücudunuzdaki yerini alıyor ve siz buzdağının görünen yüzünü kendi kendinize konuşarak deneyimliyorsunuz. Sohbetleriniz artacak ve gittikçe daha akıcı, daha bağlantılı ve daha bilgilendirici olacak. Çıldırmıyorsunuz, sadece yeni enerjiye doğru ilerleyen Shaumbra’sınız.
- 10. Başkalarının yanındayken bile yalnızlık hissi. Kendinizi yalnız ve diğerlerinden uzakta hissedebilirsiniz. Kalabalık ve gruplardan kaçıp gitme arzusu duyabilirsiniz. Shaumbra olarak, kutsal ve yalnız bir yolda ilerliyorsunuz. Yalnızlık kaygı hissetmenize neden olsa da, bu zamanlarda diğerleriyle ilişkide kalmak zor olabilir. Yalnızlık hissi Rehberlerinizin yola çıktığını da gösterir. Onlar tüm zamanlardaki yolculuklarınızda sizlerleydi. Şimdi onlar için geri dönüş vakti böylece bu boşluğu kendi kutsallığınızla doldurabilirsiniz. Bu da geçecek. İçinizdeki boşluk İsa Bilinci’nizin sevgi ve enerjisiyle dolacak. 
- 11. Tutkuların kaybı. Kendinizi tamamen tutkusuz hissedebilir, hiçbirşeye en ufak istek duymayabilirsiniz. Bunda bir sorun yok, bu da sürecin parçası. Hiçbirşey yapmadan vakit geçisin. Kendinizle bu konuda savaşmayın, çünkü bu da geçecek. Bu bilgisayarı yeni başlatmaya benziyor. Yeni gelişmiş software’i yüklemeniz için kısa bir süreliğine kapatırsınız, burada da yeni İsa-tohumu enerjisi için aynı şeyi yapıyorsunuz.
- 12. Derinden hissedilen Yuvaya gitme özlemi. Bu belki de en zor ve en meşakkatli durum. Gezegeni terk edip, Yuvaya dönmek için derin ve baskın bir istek duyabilirsiniz. Bunun intihar hissiyle ilgisi yok. Temeli kızgınlık ya da hayal kırıklığına dayanmıyor. Büyük bir olay yaratmak, kendiniz ya da diğerleri için dramalara neden olmak istemiyorsunuz. Sadece içinizden Yuvaya dönmek istiyorsunuz. Bu durumun nedeni çok basit. Karmik dönüşümünüzü tamamladınız. Bu yaşantınızdaki kontratınızı tamamladınız. Bu fiziksel bedeninizdeyken yeni bir yaşama başlamaya hazırsınız. Bu dönüşüm süreci boyunca, diğer tarafta nasıl olduğunuza dair derin hatırlamalarınız oldu. Yeryüzünde yeni bir görev için gönüllü olmaya hazır mısınız? Yeni enerjiye geçmek için tüm zorluklara göğüs germeye hazır mısınız? Evet, içtenlikle, hemen şimdi Yuvaya gidebilirsiniz. Ama bu noktaya kadar geldiniz ve bunca yaşamdan sonra film bitmeden terk etmek ayıp olur. Ayrıca, ruhun, diğerlerinin yeni enerjiye dönüşümü için sizin yardımınıza ihtiyacı var. İnsan rehberliğine ihtiyaç duyacaklar, tıpkı siz eski enerjileri yenileriyle değiştirenler gibi. Şu anda yürüdüğünüz yol Yeni İlahi İnsan’ın öğretmeni olmanız için gereken deneyimleri sağlıyor. Yolculuğunuz karanlık olduğunda ve kendinizi yalnız hissettiğinizde, asla yalnız olmadığınızı hatırlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...