16 Mayıs 2011 Pazartesi

BÜYÜK HİZALANMA PORTALINA GİRİYORSUNUZ


Basmeleklerden Mesaj - Wesak Hazirligi
BÜYÜK HİZALANMA PORTALINA GİRİYORSUNUZ
10 - 17 MAYIS 2011
10 MAYIS – 17 MAYIS teslimiyet haline girmeye ve birlik içinde olmak için ruhunuza hizmet etmeyen her şeyi salıvermeye hazırlanmanızdır. Bu periyot Aydınlanmış Üstatlar ile BÜYÜK HİZALANMA olarak bilinir. Sonraki günlerde ay dolunay haline gelirken, sonraki yıl için ruhsal olar...ak kendiniz için özgürlük yaratmak üzere yaşam yönünüzü kalbinize hizalamanız için çağırılıyorsunuz.

BAŞMELEKLERDEN YARDIM MESAJI
Tüm dünya sevgi ışık işçilerine,
Sevgili dostlar,
Sonraki hafta, Wesak Ayından dolayı spiritüel enerjinizin hızlanmasını deneyimliyor olacaksınız, Wesak ruhunuzu Yeni Spiritüel Yıla yolculuk için hazırlamaya çağırıyor. Kapı 17 Mayıs 2011’de açılıyor ve kendinizle birlikte götürdüğünüz şey Işığın gücü tarafından hızlandırılıyor. Dünya’nın Spiritüel Akımı olarak gerçekleşen bu hizalanma, Wesak Ayında Buddhic alemin saf ışığıyla tutuşturuluyor. Sizler de Wesak için hazırlanarak, enerji alanınızın Wesak ışığıyla arınmasından faydalanabilirsiniz.



17 Mayıs’ta Wesak Ayı taç çakramız ve bedenlerimiz vasıtasıyla ve Dünya Ana’nın bedeninin spiritüel akımı vasıtasıyla daha fazla ışığı Dünyaya topraklamak için bir portal açarken, bu zamanın kutsaması her yıl kalplerimizin Kutsal Ruhumuzun Işığıyla ve Tanrı/Tanrıça, Evrensel Ruhun Işığıyla tazelenmesi ve yenilenmesi için bir kapı açıyor.



Artık size hizmet etmeyen tüm eski seçimlerinizi/anlaşmalarınızı/yeminlerinizi ışığa sunma ve bunların yerine en yüksek hayra hizmet eden seçimleri/anlaşmaları getirme işlemi vasıtasıyla, Gaia ile bu kutsal çalışmaya hazırlanmaya davet ediliyorsunuz.



Sevgililer, 7 Başmelek size yardım sunuyor! Başmelek Mikail, Rafael, Cebrail, Uriel, Chamuel, Jophiel ve Zadkiel öne çıkıyorlar. Şimdi bir nefes alın ve Başmelekler etrafınızda durmak için gelirken, ışık alemlerine açılan portalı açık tutarken onların sevgilerini almak için kalbinizi açın.



Onlar etrafınızda sevgi dolu bir çember oluştururken, bu zamanda kutsamak için size sunulan armağanlar olarak Sevgi, Bilgelik, Kutsallık, İman, Hizmet, Paylaşma ve Hayırseverlik prensiplerini taşıyorlar. Sizinle birlikte olmayı ve ışığı varlığınıza getirmeyi öneriyorlar, siz bu ışığı nazikçe alırken yeni yıla tazelenmiş ve enerjilenmiş bir ruhla girebilmeniz için yaşamınızın geçen yılından bırakmak ve salıvermek istediklerinizi ışığa salıverebilirsiniz.



Wesak Ayı yeni spiritüel yıla kapı açar, böylece yüksek ışık frekansına veya boyutuna yükseliş için yüksek ışık bedenlerinizi, yüksek benliğinize sonraki iletişim seviyenizi alabilirsiniz. Wesak çok önemli bir zamandır ve ona hazırlanmayı seçtiğiniz zaman, önümüzdeki yıl daha büyük bir ifşa ve içinizde daha derin bir huzur deneyimi ile spiritüel olarak akar.



Her yıl Wesak’tan önce, çoğunlukla daha fazla sıkıntı ve güçlükler ortaya çıkar sevgililer, özellikle kalbiniz ve ruhunuzla hizalı olarak ruhunuzun ışığına/enerjisine odaklanmamaktaysanız. Eğer yaşamınız ve enerjiniz gerçekten kalbinize uyumlu değilse, ruhsal yolunuzda ne kadar çok derinleşirseniz, kendi içinizde bu sıkıntı ve güçlükleri o kadar derin hissedersiniz. Wesak ruhsal yolumuza ve kalbimize daha derin hizalanma zamanıdır.



Başmeleklerden gelen bu armağan, Büyük Hizalanmanın bu hazırlığına başlamak için Wesak’tan önce salıvermeye çağrıldığınız şeylerin bir veçhesini salıvermenizi desteklesin.



Başmelek Mikail sizin için Bilgelik sütununu taşıyor ve bir kutsama olarak bunu size sunuyor, içinize gitmenizi ve şu soruyu sormanızı istiyor.



Soru: Geçtiğimiz yılda, size bilgelik getirmeyen hangi şeylere enerji harcadınız veya bunları aradınız? Geçtiğimiz yıl, içinizde çözülmemiş kalan, ondan öğrenmediğiniz başlıca şey nedir?



Bunlar her neyse, bunları ışığa sunun ve içinizden şöyle deyin:



……………………….(bu boşluğa, öğrenmediğiniz şey neyse onu yazın) ile ilgili tüm hisleri ve düşünceleri ışığa sunuyorum ve şimdi bunların benden alınmasını istiyorum. Varlığımı ……………’a (öğrenmediğiniz başlıca şeyi yazın) bağlamak için taşıyor olabileceğim tüm bağları, kordonları, bağlantıları veya yeminleri şimdi salıveriyorum. Kendimi özgürleştirmeyi ve bununla ilgili eski hislerden kendimi salıvermek için içimdeki bilgeliği aramayı seçiyorum.



Bunu yapma niyetiyle yukarıdakini 3 kez söyleyin, enerjiniz bunu izlemeye başlayacak ve bunu yaratacaktır.



Başmelek Rafael sizin için Sevgi sütununu taşır ve şimdi bunu size sunuyor, tek bir soru sormanızı istiyor.



Soru: Geçtiğimiz yıl kendinizde yeterince sevmediğiniz başlıca yönünüz nedir veya bir şekilde kendinizi güçlendirmediğiniz, yaratmış olabileceğiniz, kendinizle ilgili kabullendiğiniz şey nedir?



Kendinizde sevmekten kaçınmakta olduğunuz şey nedir? Bunlar her neyse, bunları ışığa sunun ve içinizden şunları söyleyin:



……………. (geçtiğimiz yıl yeterince sevgi vermediğinizi bildiğiniz kendinizin yönünüzü buraya yazın) ile ilgili tüm duygularımı ve düşüncelerimi ışığa sunuyorum ve şimdi bunların benden alınmasını istiyorum. Bunun için teşekkür ediyorum. Şimdi ………………’i (geçtiğimiz yıl kendinizin yeterince sevmediğiniz başlıca yanınızı yazın) kendimin kutsal bir parçası olarak kabullenmeyi seçiyorum. Artık bu parçamdan kaçınmamayı, kesip atmamayı veya inkar etmemeyi seçiyorum. Kendimi yükseltmeyi ve fazlasıyla sevmeyi seçiyorum ve kendimi şu anda olduğum gibi sevebileceğime güveniyorum. Kalbimi bu parçama açmayı seçiyorum. Kendimi gerçekten sevebilmek için, bu parçamı bağışlamayı, sevmeyi ve kabullenmeyi seçiyorum.



Bunu yapma niyetiyle yukarıdakini 3 kez söyleyin, enerjiniz bunu izlemeye başlayacak ve bunu yaratacaktır.



Bu sevgi ve bilgelik sütunlarını kabullenirken ve kararlarınızı söylerken, tüm yardımlara, sevgiye ve ışığa teşekkür edin ve eğer kutsallık, iman, hizmet, paylaşma ve hayırseverlik sütunlarını da almak isterseniz, bunları almak için kendinizi açın. Basitçe şimdi onları almayı isteyin ve bunu yaparsanız bu kutsamalar içinizde daha derin ilahi bir bağlantıyı tutuşturmak için enerji bedeninizde tutuşturulur, böylece sonraki yıl için yaşam yönünüzü kalp enerjinize ve rezonansına hizalamaya başlayabilirsiniz.



Eğer dilerseniz, Başmelekler Cebrail, Uriel, Chamuel, Jophiel ve Zadkiel Wesak hazırlığınızı güçlendirmek için bu sütunları merkez çakralarınıza yerleştirecekler. Bunun salıverme zamanı olduğunu bilin, alabileceğiniz en fazla miktarda ışığı almanız için kendinizi boşaltabilirsiniz.



En önemli olan şey, bu ışığa neyi koyacağınızı bilmenizdir ve bu gerçekten kalbinizin ve varlığınızın özüyle rezonansa girer. Basitçe hazırlanmayla, 17 Mayıs’taki Wesak Ayının ışığı sizi bu Büyük Hizalanma ile kutsar.



Kutsal Varlığınıza ve tüm dünyada bu törene katılanlara bağlanın ve bu hizalanmayı yaratmak için 17 Mayıs dolunayı zamanında ışığı alın! Sizi kutsuyoruz ve kendiniz olduğunuz için size teşekkür ediyoruz. Kutsal bir varlık olduğunuzu hatırlayın!



Yeni spiritüel yıl için tüm sevgim ve kutsamalarımla,

Wesak Ayında kutsal kalbiniz ve ruhunuzla bir hissedin!

Mutlu Wesak!

Sri’ama Qala



From The Divine University
www.thedivineuniversity.com
www.qalasriama.com


(Çeviri: Saffet Güler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...