14 Temmuz 2011 Perşembe

Galaktik Değişim


PDFYazdırE-Posta

Daha önce belirtildiği gibi, şimdi tüm güneş sistemimizin ve belki de tüm galaksinin bir geçişin ortasında olduğunu gösteren artan sayıda bilimsel bilgi var.

Samanyolu Galaksimizin merkezi, güneşimizin 3.2 – 4 milyon katına eşit kütlede, ancak dünyanın güneşin etrafındaki yörüngesinden on kez daha küçük alana sıkıştırılmış bir kara deliktir.

Meksika ve Güney Amerikadaki bir çok yerli kabile, Galaktik Merkezin veya Tula’nın Ge olarak bilinen bir frekans ya da ton yaydığını ve bu tonun sadece bedeni ve zihni iyileştirmediğini, ayrıca ölümsüzlük getirdiğine inanır. Burada gösterilen spiral Ge, Tula veya Galaktik Merkezden aktarılan frekansı temsil eder.

Güneşimiz, Dünya ve biz 2012 büyük kavuşumuna doğru giderken, bu frekansın daha da güçleneceğine inanıyorum.

Bunun titreşimi DNA mızı aktive ediyor ve bizi insan varlıklardan Meshedilmiş Olanlara dönüştürüyor. Bazıları Ge – sus Mesih’in, Yükseliş işlemini Dünyaya demirlemek için Tula’dan gönderilmiş bir Üstat Varlık olduğuna inanıyor. Onun doğumu, bizler de Ge – sus Mesihler olabilmemiz için DNA mızı Ge’nin frekansına uyumlamak için Dünyaya sevgi enerjisinin büyük bir patlamasını getirdi.

Rus bilim adamları DNA mızdaki % 97 boşluğun boş olmadığını keşfetti. Onlar, bu boşluğun torsion dalga enerjisi olarak adlandırılan bir şeyle dolu olduğuna inanıyor. Bu enerjinin ayrıca sevgi veya hatta Ge’nin tonu olarak adlandırılabileceğine inanıyorum.

Bilim adamları şimdi bu torsion dalga enerjisinin sadece DNA dan önce var olmadığına, DNA ya ne yapacağını söylediğine inanıyorlar. DNA mız bir hard disktir. Torsion enerjisi/SEVGİ/Ge’nin tonu, ruhumuzla ve kalbimizle etkileşir. Ruhumuzun ve kalbimizin enerjisi torsion dalga enerjisini organize eder ve DNA ya kendisini nasıl düzenleyeceğini anlatır. Bu sadece fiziksel bedenimizi yaratmaz, tüm REALİTEMİZİ yaratır. Kadim Mayaların ve diğer yerli insanların bunu bildiğine ve anladığına inanıyorum.

Dünya galaksinin yüksek – enerjili bölgesine ilerlerken, DNA nızı aktive etmenin ve yükselişinizi hızlandırmanın en kolay yollarından biri, aşağıdaki yemini kullanarak kendinizin bir Üstat olduğunuzu ilan etmeniz/bildirmenizdir.

… Neyi ve kime söylemeliyim ? daha önce bahsettiğimiz bir çok şey gibi, yanıt düşünebileceğinizden çok daha basittir. Yalnız olmalısınız. Sonra, saf niyetle, ailenin [Ruh] önüne gelin ve durumunuzu bildirin. Söylediğiniz şey sonra [geçmiş enkarnasyonlarınız ile ilgili Akaşik Kayıtlarınıza] yeniden yazılışın başlangıcı olur, çünkü Dünyanın enerjileri İnsanın özgür iradesine yanıt verir. Hücrelerinizin işitebilmesi için, yüksek sesle söyleyin. Eski yeminleri attığınızı bildirin ve sonra yeni bir yemin edin. Belki şimdi üstatlık yemini edersiniz ? Belki tüm insanlığın yararına kendinizi adarsınız ? ..

Üstatlık yemini içinizdeki enerjilerin değişimine izin verir, çünkü alet kutusu açılır ve kendilerinin her zaman sıradan olduklarını düşünen İnsan Varlıklarının DNA larının yükseliş katmanı aktive olmaya başlar. Huzur dolu bir gezegene kapı açılmaya başlar ve önce sadece birkaç kişi kapıdan geçer, sonra daha fazlası görmeyi seçmelidir. (Kryon/Carroll, Sedona Journal of Emergence, February, 2004:19).

Üstatlık yemini hafife alınmamalıdır. Bunu yaparak, DNA nızın üçüncü ipliğini aktive edersiniz.

http://www.weinholds.org/2012_4.asp#top

(Çeviri ; Saffet Güler)

Galaktik Değişim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...