13 Temmuz 2011 Çarşamba

Oglak Burcunda Dolunay Meditasyonu



(15 Temmuz Cuma)

"Ice Donme ve Korkulardan Ozgurlesme Meditasyonu"

15 Temmuz Cuma saat 09:39'de Zodyagin 10. burcu olan Oglakta Dolunay gerceklesiyor.

Dolunaylarda Ay isigini cok guclu bir sekilde yansitir ve bilincaltimizia ydinlatir. O yuzden, dolunayda farkindaligimiz artar. Dolunay ayni zamanda tamamlanmayi da temsil eder. Tamamlanma ve gerceklesme zamanidir. Ayin isigi icimizde onceden gizlenmis konulari ve sorunlari aydinlatarak gormemizi saglar. Zihnin ve ruhun aydinlanmasi dolunay tarafindan adeta tesvik edilir.Gunes ve Ay'in karsi karsiya gelmesinden dolayi enerji inanilmaz olcude kuvvetlenir. Bu da bizi, bir taraftan degisim ve donusum icin zorlarken, ayni zamanda psisIk guclerimizi de inanilmaz sekilde artirir. Her bir dolunay bize meditasyon yapmamiz icin buyuk bir firsat sunar.

Cok hizli degisimler yasadigimiz bu donemde, Oglak burcunda gerceklesen dolunayin enerjisi, tum kaliplarimizi, korkularimizi birakabilmemiz icin bizleri guclu bir sekilde tetikliyor.

Oglak Oncu ozellikteki bir Toprak burcudur. Idareci gezegeni de buyuk ogretmen olarak adlandirilan Saturn'dur. Bu dolunay butun zorluklarin aslinda bizi daha ileriye, daha yuksek bir tekamul duzeyine tasimaya yarayan seyler oldugunu anlamamizi sagliyor. Daha ileriye gitme kararinin daima dogru biryeri ve zamani vardir. 15 Temmuz Cuma gerceklesecek dolunay da bu dogru zamandir.

Bu dolunayda Ay ve Gunes birbirlerine tam karsilikli duruma gelirken, sadecebu dolunaya ozel bir durum olusuyor. Ay Oglak burcunda bulundugu sirada,Gunes de duygusal iliskilerimizi, bakmayi, beslemeyi, sefkati ve kisinin sevgisini ifade etmesi ile baglantili olan Yengec burcunda ilerlemesine devam ediyor. Ayni zamanda Yengec'in yoneticisi olan Ay, kendisinin tam zitti olan Oglakla bir kavusum yapmaktadir. Bu da zitlarin birligi durumunu ortaya cikarmaktadir. Yilin sadece bu zamaninda Ay, Oglagin kisitlayici, alikoyucu, planli ve agirbasli enerjisini, kendi dogal Yengec enerjisiyle etkiler ve sevgiye, sefkate, merhamete acar. Bunlardan dolayi bu dolunayi icinde bulundugumuz karisIk ve degisken donemde kendimizi sevmeye baslamak icin kullanabiliriz.

Oglak dolunayi korkularimizla uzlasmak ve onlari kabullenmemiz icin bizizorlar. Bu dolunay aksami korkularimizin neler olduklarini ve neredenkaynaklandiklarini gercek anlamda gorebilecegimiz aksamdir.

Unutmamamiz gereken gercek sudur: "Kendimizi degistirirsek, her seyi degistiririz." Bu degisimi de en guzel sekilde Oglak basarir. Cunku gerekli bilinc degisIkligini basarmak icin ne kadar zor, uzun zor olursa olsun yola cikmak, kesin bir azim ve oglak enerjisini gerektirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...