20 Mart 2013 Çarşamba

15. Gün – Büyük Düşünün



Cok guzel ama bir o kadar da yorucu bir gun gecirdim diyebilirim...Dun Eva'nin gunuydu..Deliler gibi yesilliklerde kostu;denizde yuzdu;camurlarda yogruldu;yikandi;costu da costu...:))

Aksam eve geldigimde hem guzel bir gecirmenin mutlulugu;hem de yine yarattigim blokajlarin verdigi sikinti vardi icimde...Kafayi neye takiyosak orda blokajlar olusturuyoruz aslinda..Bu is ise iste,para ise parada ,ask ise askta..Enerjimizi kitledigimizde ise akisi engelliyoruz;negatif enerji yaratiyoruz;panik ve endise duygulariyla egoyu galip geldirip;mutsuzluga yeniliyoruz...Sonra olacak mi olmayacak mi sorulari;nasil olacak;ne zaman olacak;neden olmuyor sorulari ve bloklar ;bloklar;bloklar..Oysa ki ilahi rehberlige guvensek;tam guvenebilsek:gelen herseyin hayrimiza olduguna yurekten inanabilsek...Degerli oldugumuzu,sevilen oldugumuzu bilebilsek;kendimize inanabilsek ve guvenebilsek...Kolay degil tabi...Yillarca icimizde hep kazanan bir ego varken;bir an onu sifirlamak;birden bu savastan kazanmis cikmak gercekten kolay degil..Ama olacak!

Eve geldigimde uzerimde inanilmaz negatif enerji hissediyordum aksam..Hemen cakra temizligi ve meditasyon yaptim..Biraz dua okudum..Yardim istedim Allah'tan ve meleklerimden;beni savastan guclu cikarmalari icin..Zihnimin oyunlarina yenik dusmemek icin..Kapiyi biraz araladiginizda;ego gumbur gumbur giriveriyor iceri cunku...Eterik kordon baglarimi kestim;gun icinde enerjisini yuklendigim kisiler varsa diye..Eterik kordon baglari;sagliksiz iliskilerin gidip geldigi baglardir..Biraz plastik hortumlara benzer...Durugorunuz yuksekse;zihninizde gorebilirsiniz bu kordonlari..Bazen bir arkadasinizla konustugnuzda ya da bir yere gittiginizde sikinti hissedersiniz icinizde..Onun ya da ortamin negatif enerjisini almissinizdir..Iste bu sagliksiz enerjileri kesmek cok onemli..En az gunde 1 kere yapmaya calisiyorum bu calismayi..Siz de su sekilde yapabilirsiniz..Cakra temizligi (ben genelde Beki'nin Melekler yasamak kitabindan cikan cd'deki calismayi yapiyorum) ve meditasyondan sonra Mikail'i yardima cagirip;isiktan kiliciyla bu eterik kordon baglarini kesmesiniz rica edebilirsiniz..Derin bir nefes vererek;simdi kes diyebilirsiniz..Daha sonra Israfil'i (Allah'in sifa veren eli anlamindaki sifa veren melektir) yardima cagirip;zumrut rengi isigiyla kordonlarin her 2 yanina iyilestirme gonderebilirsiniz..Daha sonra kendinizi isik ile korumaya alin..ben genelde Mikail'in nazar boncugu renkli isigiyla korumaya aliyorum ve sunu diyorum:Buradan sadece sevgi girer ve sadece sevgi cikar...:))

Sunu hic bir zaman unutmayalim ki;Allah'i andiginiz ve onun bize yardım edeceğine tamamen güvendiğimiz an, mucizelerin gerçekleştiği andır.Bir mucize istediğimize karar verdiğimizde ve onu yaratma gücümüzü kabul etmeye istekli olduğumuzda, bu mucizedir. Daha sonra gerçekleşen şey sadece ayrıntıdır.Her şeyin para gerektirdiği inancına bağlı kalırsak – ve hiç paramız yoksa – mucizeler yaratma yeteneğimizi sınırlarız.Askin bizi hic bulmayacagina inaniyorsak;sevilen;ozlenen oldugumuza inanmiyorsak-mucize yaratma yetenegimizi sinirlariz...

Mucizelerinizin bol oldugu bir gun dilerim....:))


15. Gün – Büyük Düşünün

Evren her dileğimize karşılık verir ve eğer istediğimiz şeyi tezahür ettirmiyorsak, çoğunlukla bu istemediğimiz için değildir, yeterince istemediğimiz içindir. İstediğimiz şeyin çok fazla olup olmadığını veya istediğimiz şeyi alıp almayacağımızı merak edip isteyerek onu yargıladığımız zaman, kendimizi sınırlıyor oluruz. O zaman Evren korkularımıza karşılık verir, arzularımıza değil.

Bugün listenize bakın ve mucizelerinizin her biri için, gerçekten istediğiniz şeyi istemiş olduğunuzdan emin olun. Yeterince büyük düşündünüz mü? Sahip olabileceğiniz şey yerine arzuladığınız şeyi istediniz mi? Potansiyeliniz korkularınızla sınırlıdır, öyleyse yapabileceğiniz kadar büyük düşünün, sonuçlar sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

1 yorum:

  1. merhaba birçok mucize yaşadım ve yaşamayada devam ediyorum şimdiye kadar boşuna üzülmüşüm ama birşey farkettim meleklerim ben farketmeden öncede benim için çalışıyormuş meğerse birşekilde iletişim kuruyormuşuksadece adını koyamıyordum.teşekkürler meleklerim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...