21 Mart 2011 Pazartesi

Dunyayi sevgi kurtaracak...





11.Mart.2011 gunu Japonya ve dunya insanlik tarihinin en buyuk felaketlerinden birini yasadi.9 siddetinde bir deprem;ardindan akil almaz bir tsunami ve halen devam etmekte olan;nefeslerimizi tutarak izledigimiz bir nukleer tehlike...Ardindan tum dunya ayni seyi konusmaya basladi..Yeni Zelanda depreminin ardindan,onu unutturacak korkunc bir felaket...Bir yandan Libya'nin karmakarisik durumu uzerine:acilan savas...E,peki dunya nereyegidiyor?..Cesitli gorusler,uzmanlar her gun televizyonlarda,gazetelerde...Herkesin birlestigi tek bir nokta var:Dunyayi sevgi kurtaracak!!
19 Mart aksami super ay dedigimiz bir dolunay yasadik..saat 22.20'de tum melek koclari ve kalbinden sevgi gecen herkesle bir rituel uyguladik..Once hayatimizda olmasini istemedigimiz heryesi bir kagida yazip;sevgili Mikail'den tum bunlari olumluya donusturmesini rica ederek yaktik..Ardindan olmasini istedigimiz Turkiye'yi ve dunyayi hayal ettik ve Dunyaya;evrene sevgi yolladik...
Yine Recep bey'in bizi faydalandirdigi bilgilerden birisini daha sizlerle paylasiyorum...Sevgi ve Isikla kalalim...


Sevgili Dünya insanları,

Japonya’da olanlar orada yaşayan eş, dost, akrabamız olsada olmasa da, bizleri çaresiz ve derinden endişe içinde bıraktı,
Niyetimiz bu çaresizlik ve endişe ile başaçıkabilecek olumlu bir yöntem bulabilmektir, böylece: dünyanın neresinde olursak olalım meditasyonda ve dualarımızda ışığımızı ve sevgimizi Japonya’da yaşayan tüm insanalara, hayvanlara ve canlılara gönderelim.
Geçtiğimiz günlerde yapılan meditasyonlarda, bir araya getirdiğimiz gayretlerimizin ortaya koyduğu birleşen güçlerimizin ve kuvvetimizin varlığını hissedebildik. Oluşan bu sevgi alanı sayeseinde Japonya’daki insanlar ve hayat hatta tüm bir dünya desteklenebilir.

Biz de herkesi davet etmek istiyoruz: tüm dünya toplumu, tek tek insanlar, tüm bağlantıları ağları ve organizasyonları hep birlikte sevgimizi ve gücümüzü meditasyon ya da dualarda, size-sizin kültürünüze hangisi uygunsa o şekilde birleştirelim.

21 Mart 2011 Pazartesi, Orta Avrupa saatiyle akşam 9:45-10:30 arası

Topluluğumuza size uyan her hangi bir meditasyon ya da duayla, nerede olursanız oradan ya da kendi çevrenizden başkalarıyla buluşarak katılabilirsiniz.

İhtiyaç duyanlar için kısa bir meditasyon rehberi:

- Sakinleşmek için kendinize biraz zaman tanıyın, kendinize odaklanın, kendi varlığınızı hissedin.
- Kalbinizi, ya da sizin için Yaratıcı, Allah, Tao, doğa...tanrısal olana kalbinizi merkezleyin.
- O anda meditasyond ve duada olan diğerleri ile bağınızı hissedin. Bu toplulukla olan bağınız kuvvetlensin ve sizi dengelesin, meditasyonun etkilerini birlikteliğimizle kuvvetlendirelim.
- Zihninize odaklayın. Niyetinizi kendi içinizde netleştirin. Fukuşima’daki insanlar ve ruhlar için dua edebilirsiniz. Japonya, tüm insanlık, Dünyamız ve tüm yaşayan hisseden canlılar için meditasyon yapabilirsiniz. Dikkatinizin, empatinizin, sevginizin sizden akmasına izin vererek:

- endişe içindeki insanların merkezlerini bulabilmelerine ve destek, yardım bulabilmelerine,
- bölgedeki şifalanmanın her nasıl olacaksa desteklenmesine,
- modern, ekolojik, belli bir merkeze odaklı olmayan enerji kaynağına ulaşarak insanlığın gezegenimizle uyum içinde şifalanmasına,
- dualarınızın, meditasyonunuzun, imgelemelerinizin, sesinizin ya da her neyle meditasyon yapıyorsanız odaklandıklarınıza ulaşmasına izin verin.
- Neler olduğunu hissetmeye ve olmasına izin vermeye. Her ne oluyorsa değiştirmeye çalışmadan olmasına izin vermeye ve bırakmaya...
- En geç orta Avrupa saatiyle gece 10:30 bırakmak üzere kendinizi hazır hissettiğinizde meditasyondan çıkmaya,
- Tüm dikkatinizi kendine geri getirin. Kendiniz, kendi kalp atışınızı ve nefesinizi hissedin. Dünyayı, ayağınızın altındaki toprağı hissedin. Orada 1-2 dakika a daha kalın.
Biz Anja, Andrea, Axel ve Lutz’dan selamlar...
Further information: www.world-meditation.org
--------------------------------------------------------------------------------
Dear people of the world community,
The events taking place in Japan leave us feeling helpless and deeply concerned, whether or not we have friends or relatives living there.
It is our intention to find a positive and helpful way of coping with our helplessness and concern by doing what we can wherever we are in the world: to focus our thoughts in meditation and prayers, to send our light and our love to the people, animals and all living creatures in Japan.
During meditation in the past few days, we have been able to feel the presence of strength and power in joining our efforts. By the resulting field of love, the people and life in Japan and the whole earth can be supported.

We would like to invite everybody: the whole world community with all its networks and organizations as well as all individuals, to jointly focus your love and power and to join us in meditation, or prayer, in a way suitable to you and your own specific cultural background:

- on Monday, 21st March 2011, from 9.45 p.m. – 10.30 p.m. Central European Time

You can join the community in meditation or prayer of any kind suitable to you, at whatever place you are in, or alternatively you can meet up somewhere with others from your own network and join in together.

A short meditation guideline if needed:
· Take a little while to calm down, to focus on yourself, to feel yourself.
· Feel your heart, center your heart on what is Godly to you, may it be God, Allah, the Tao, nature or something different.
· Feel the connection with all others who are meditating at the moment. The connection with this community will strengthen and stabilize you and synergizes the effects of meditation.
· Focus your mind. Make your intention clear to yourself. You may pray for people and souls in the region of Fukushima. You may meditate for Japan, for humankind, for Mother Earth, and all feeling creatures. You may let your attention, empathy, love flow so that:
o people concerned may find orientation and help,
o healing in the region may be supported – in what ever way it may happen,
o healing will happen so that humankind will be given a modern, ecological and decentralized energy supply in full harmony with the planet.
· Let your prayers, meditations, visualizations, your sound or whatever you are meditating with – let it flow towards your objects of meditations.
· Sense what is happening – and let it happen. Let it happen without trying to influence, without your will; let go.
· Detach yourself when it feels right to you or when you feel exhausted. Detach at the latest at 10.30 pm CET.
· Come back to yourself with your whole attention. Feel yourself, your heart beat, feel your breath. Feel the earth, the soil under your feet. Stay there for 2 minutes or longer.
Greetings from our heart Anja, Andrea, Axel, Lutz.
Further information: www.world-meditation.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...