15 Mart 2011 Salı

Melekleriniz ve Ruhsal Rehberlerinizle İletişim


Meleklerle iletisimde olabilecegimizi ogrendigim gunden buna yana elbette bu konuda algilarim daha da acildi..Buldugum herseyi okumaya calisiyorum ve bir taraftan da Beki'nin facebookta actigi Melekler Yasamak sayfasinda da zaman zaman yorumlar yapiyorum..Listedeki arkadaslarimizdan birisi(kendisini hic tanimiyorum aslinda) Recep bey zaman zman cok guzel yazilar gonderiyor bizlere..Cok faydali oldugunu dusundugum icin burada da paylasmak istedim...

Melekleriniz ve Ruhsal Rehberlerinizle İletişim
21 01 2009

Jennifer Hoffman Başmelek Uriel’in kanalıdır

Giriş

Birçok insan Başmelek Uriel’e kanallık yapmayı nasıl öğrendiğimi soruyor. Ruhsal rehberleri ve melekleri her zaman duyabiliyordum, bu yüzden bunun özel bir yetenek veya vergi olduğunu hiç düşünmemiştim. Başmelek Uriel bana ilk kez 2004 yılında bir arkadaşım için gelecek okurken göründü. Benim için birlikte çalışması farklı ve yeni bir enerjiydi ama yıllardır melek ve rehberlerle çalışmaktaydım. Müşterilerle çalışırken çoğu kez onların rehber ve meleklerinden aldığım mesajı onlara iletirim.


Çoğunlukla bu mesajlar bilgi değil de, kişiye rehberlerini kendi kendine dinlemeyi öğretmem yolunda bir rica olur. Bu mesajlar çoğalıp acillik kazandıkça anladım ki bu yetenek herkeste yok, en azından insanlar bu yeteneklerini kullanmayı bilmiyor. Sonra benden bu işin nasıl yapılacağını insanlara öğretmem istendi. Çünkü bunu öğrenmek herkese o anda deneyimlediği şifa süreci boyunca çok yardımcı olacaktır.


Değişim zamanındayız. Herkes için hem spiritüel hem spiritüel olmayan alanlarda çok zor bir zaman. Dünyanın her yerindeki ışıkişçilerine bu dönemde değişmeyen nüfusa yardım edebilmemiz için onlara neler olacağı öğretiliyor. Rehberlerim bana her zaman insanlara ateş içinden geçerlerken rehberlik edebilmen için, önce ateşten geçmeyi kendin öğrenmelisin, der. Ben ateşten kısa zaman önce geçtim! Rehberlerimle sürekli iletişimim çok yardımcı oldu. Yine de anlattıklarını anlayıp onlardan yararlanabilmem için mesajlarını dinlemeyi öğrenmem gerekti.


Bu kitap rehberlerinizden bilgi almayı, mesajlarını duyup dinlemeyi öğrenmeniz için yazıldı. Bana indirilirken söylendiği doğrultuda, Uriel Heals web sitesinde ücretsiz olarak sunulmakta.



Bana sıklıkla mesaj duyduğumuz ancak anlamadığımız ve hatta çoğu kez dinlemediğimiz söylendi. Burada sunulan adımları izleyerek, buraya sizinle yalnızca size yolculuğunuzda yardımcı olmak için yerleştirilen rehber ve meleklerinizden bilgi ve iç görü alabileceksiniz. Destekleri tam sizin ihtiyacınıza göre biçildiğinden onları duyup, onlarla iletişimde olabilmeniz çok önemlidir. Şifa ve öğrenimin spiritüel yolunda ilerlerken karşılaştığınız her durumda size yardım edecek bilgi ve iç görüye sahiptiler.



Şimdi rahat bir yere oturun, aklınızı sakinleştirin ve başlayalım.




İçindekiler




Giriş

Bilgiyi Engelleyenler

Korku

Şüphe

Duygular

Dikkat Dağıtıcılar

Mesajların Duyulması

Alçak sesle konuşurlar

Sembollerle konuşurlar

Başkaları yoluyla konuşurlar

Rüyalar yoluyla konuşurlar

Mesajların Alınması

Rehber ve Meleklerinizin Dili

Sevgi diliyle konuşurlar

Kahkaha diliyle konuşurlar

Huzurun diliyle konuşurlar

Işık diliyle konuşurlar

Tarafsızlık diliyle konuşurlar

Bağışlayıcılık diliyle konuşurlar

Ve öyledir

Yazar hakkında






Bilgiyi Engelleyenler


Rehberlerinizi duyamamanızın en önemli nedenlerinden biri bilinçsiz olarak bilgiyi engellemenizdir. Rehber ve meleklerinizden gelen bilgi spiritüel şifa ve gelişim olan ruhsal amacınıza ulaşmanıza yardımcı olmayı amaçlar. Bu sürecin en büyük engeli, tam olduğunuz yerde kalmanızı isteyen egodur. Yani bilincinizde ruhunuz ve egonuz arasında çetin bir savaş olmaktadır. Çoğunuzun kafasının karışmasının, korkmanızın ve spiritüel ekibinize karşın şüphe duymanızın nedeni de budur. Çoğunuzun bu kadar zor zamanlar geçirmesinin nedeni de budur. Hayatınızı, başrolünde kendinizin olduğu bir oyun gibi düşünün. Rehber ve melekleriniz sizin kadronuz ve tek amaçları sizin zaferiniz. Bu oyunu kazanmanız. Sizin için yaptıkları her şey amaçlarını yansıtır. İşte bu nedenle onlarla iletişim kurmayı öğrenmelisiniz. Onların rehberliği olmadan başarınızı garantileyecek ekip desteğinden mahrumsunuz demektir.



Bu zamanda Ruh Değişimini deneyimleyenleriniz kendi ruh gruplarının “kalıp kırıcıları” olmakta. Her durumda kırılacak, karmik sorunlarınızı çözecek ve hayatınız için yeni değerler yaratacaksınız. Kim olduğunuzu biliyorsunuz çünkü yakın aileniz içinde bile kendinizi farklı hissettiniz, bu zamanda onlardan fiziksel ve duygusal düzeylerde ayrılmış bile olabilirsiniz. Çok az arkadaşınız kalmış, kendinizi yalnız hissediyor da olabilirsiniz. Tek huzur ve istikrar kaynağınız rehberleriniz ve meleklerinizdir. İşte bu yüzden onlarla iletişim kurabilmeniz önemli. Onlar yolculuğunuzun bu safhasını atlatmanızı sağlayacak bütün bilgiye sahiptir çünkü perdenin bu tarafına geçmemişlerdir. Yaptığınız sözleşmeleri, gerçekleştirdiğiniz sözleri ve görevleri hatırlarlar. Unutan sizsiniz. Anımsamanızı sağlayıp yolunuzda size destek olabilirler. Öncelikle neden mesajlarını duyup anlamadığınızı kavramalısınız.



Korku


Korku sizinle spiritüel doğanız arasına duvar çeker. Yüksek benliğinizin aşamadığı ve rehber ve meleklerinizin dahi indiremediği bir duvardır bu. Korku içinde çalıştığınızda yüksek boyutların ilişki kurabildiği tek titreşim olan koşulsuz sevgi titreşiminin dışına çıkarsınız. Korku içindeyken rehberlerinizin size sunduğu sevgi, cesaret ve rehberlik mesajlarını duyamazsınız.



Korkunun çok çeşidi vardır. İnsanlar başarısızlıktan veya başarıdan, ilerleyememekten korkabilir. Çoğu kez korkularınız aslında size ait değildir –kendi ruh grubunuzdakiler dahil, başkalarının korkularını deneyimleyip göstermektesinizdir sadece. Hatta çoğunuz duymak istemeyeceğiniz bir şey duymaktan ya da yapamayacağınız veya yapamayacağınızı hissedeceğiniz bir şey yapmaya zorlanacağınızdan korkarsınız. Unutmayın ki, kalbinizin arzuladığı her şey tamamen yetenekleriniz dâhilindedir. Potansiyelinizin bir parçası olmasaydı zaten onu istemezdiniz. Ayrıca rehber ve meleklerinizin asla sizin En Yüksek Hayrınıza olmayan bir şey istemeyeceklerini bilin.



Korkuyla dolu olduğunuzu nasıl anlarsınız? İçinize dönüp duygularınıza bakın. Bağlantıyı kaybetmiş, karman çorman, kafanız karışık, incinmiş veya kızgın mı hissediyorsunuz? Paniği hissedebiliyor musunuz? O zaman korkuyla çalışmaktasınız demektir.



Korkudan kurtulmak için önünüze geçmesine izin verin ve sizin için anlamını, daha önce onu nasıl deneyimlediğinizi ve bilincinizi terk etmesi için neyi iyileştirmeniz gerektiğini kendinize sorun. Korkunuzun karşısında sakin olun. Kendinizi iyileştirip korkudan arındırmak için ihtiyacınız olan bilgiyi alacaksınız.



Şüphe


Korkunun başka bir şekli olan şüphe, yeteneğinizin size verilen bilgiyi yorumlayıp uygulaması karşısında çok önemli bir engeldir. Duyma yeteneğinizden veya sezgisel becerinizden şüphe duyuyor olabilirsiniz. Şüphenin varlığı spiritüel alemlerle iletişim yeteneğiniz karşısında güçlü bir caydırıcı olabilir. Aldığınız bilgiden emin değilseniz bütün duyduklarınızda “mutlak açıklık” isteyin. Mesajın onaylanmasını isteyin. Onay istediğinizde mesajı duyduğunuzu ve şimdi biraz açıklık istediğinizi bildirmiş olursunuz. Duyduğunuz her şeye şüpheli bir açıdan yaklaşıyorsanız, rehberlerinizin size anlattıklarını duyma yeteneğinizden emin olmadığınızı belirtmiş olursunuz. Şüphe doluyken duyduklarınızı engellersiniz.



Şüpheyi ortaya çıktığı an tanımak kolaydır. “Buna gerçekten inanmıyorum” ya da bunun gerçek olduğuna inanamam” ve hatta “ben rehberlerimle hiç konuşamam” şeklindeki düşüncelerle gelir. Şüphe kendini genellikle kendinden şüphe şeklinde gösterir. Nadir olarak başkalarının güdü, yargı ve fikirlerinden şüphe duyarız. Şüphenin kökleri sezgisel yeteneklerimiz konusundaki algımıza, hatta spiritüel hediyeler almanın anlamı hakkındaki düşüncelerimize kadar uzanabilir. En yakınlarımızın bilgiyi küçümseyeceğini veya spiritüel iletişimimiz nedeniyle bizi kötü anlamda yargılayacağını hissettiğimizde yeteneklerimizden, mesajlardan ve mesaj kaynaklarından şüphe duyarız.



Duyduklarınızdan şüphelendiğinizde, duyduklarınızın doğru bilgi olduğuna güvenerek onay isteyin. Şüphenin kaynağını belirleyin –siz misiniz yoksa anne-babanız, aileniz veya arkadaşlarınız gibi başka kaynaklar mı var? Kaynak sizin dışınızdaysa kendinize onu belirleme ve salıverme iznini verin. Kaynak içinizdeyse unutmayın ki evrendeki her varlık kadar siz de Yaratıcı Tanrı’nın bir parçasısınız. Yüksek spiritüel alemlerle iletişime değer olduğunuzu kabul edin ve tanıyın. Tanrısallığınızı ve Kaynak’la daimi bağınızı kabul edin.



Duygular


Duygular, üçüncü boyut gerçekliğinin bir ürünü olduklarından rehber ve meleklerinizden gelen mesaj ve rehberlikleri duyma yolundaki diğer bir engeli oluştururlar. Daha yüksek boyutlarda tek bir duygu vardır, o da koşulsuz sevgidir. Duygularınızın sadece çevrenizi tanımlamakta kullandığınız yargılar olduğunu bilin. Birçok duygu korkudan kaynaklanırken, daha büyük kısmı karmik olaylardan ve ruhsal grubunuzun diğer bireyleriyle bağlantılarınızdan doğar.



Bu duygusal olayların üzerinizdeki etkisini bilmeniz önemlidir. Spiritüel gelişiminizi ve kendinizi iyileştirme yeteneğinizi engellerler. Sürekli duygusal olaylar yaşadığınız insanlarla çevriliyseniz, buraya bu ilişkileri iyileştirmeye gelmişsiniz demektir. Aynı duygusal olay içerisinde bağlı kalmak bu süreci ancak uzatır. Siz duygusal olaylarla dağılmışken rehber ve melekleriniz size ulaşamaz.



Duyguların yükseldiğini hissettiğinizde, olaya balıklama atlayıp, kendinizi yeni bir savaşa sokmak yerine olaya uzaktan bakın ve daha bilimsel bir tutum takının. Kendinizi hangi duyguları hissettiğinizi, bu duyguların kime yöneldiğini ve neden böyle hissettiğinizi sorun. Bütün duygusal enerjiler alt çakralardan kaynaklanır. Bu duyguları hissetmeye başladığınızda alt çakralardan kalp merkezinize yükselmelerine izin verin, burada onları şifalandırma niyetinizi belirtin ve sonra onları bilincinizi terk etmeleri için rehberlerinize, meleklerinize ve Yüksek Benliğinize salın. Kendinize yüklediğiniz duygusal olaylara kapılma zorunluluğundan bir kez kurtuldunuz mu, bu olayların kaynağı olan insan ve durumların hayatınızdan çıkabileceğini bilin. Öyle olması gerekir. Gitmelerine izin verin ve onları sevgi ışıkla uğurlayın. Gittikleri zaman onlarla olan karmanızı iyileştirdiğinizi bilin ve artık karmik bağı olmayan yeni ilişki şekillerinin hayatınıza girmesine izin verin.



Dikkat Dağıtıcılar


Üçüncü boyut gerçekliğiniz gürültülü, hareketli ve akıl karıştırıcı bir yerdir. Sizi kendiniz için yarattığınız korku ve güçsüzlük yanılsamasına bağlı tutmayı amaçlayan dikkat dağıtıcı öğelerle doludur. Bu dikkat dağıtıcılar televizyon gibi eğlenceleriniz, yorucu işler, maddecilik, bilgisayarlar ve başkalarına karşı sorumluluklarınız ve sizden enerji çeken durumlar olabilir. Değişime karşı çalışan güçlerin var olduğunu bilin. Onların niyeti mümkün olduğu kadar çoğunuzun bilinçlerinizi yükseltmenizi engellemektir.



Bu dikkat dağıtıcılar rehber ve meleklerinizden gelen mesaj ve rehberliklere karşı başka bir engel oluşturur. Kendinizi bilinçli olarak onlardan koparmalısınız. Böylece zamanla kendi iç varlığınızın sessizliğinde huzur bulmayı öğrenirsiniz. Çoğu kez spiritüel büyümenizi önlemek için kendiniz bilinçsizce dikkat dağıtıcı unsurlar yaratmış veya benimsemişsinizdir. Dikkat dağıtıcılar sadece egonun kontrol ihtiyacını besler enerjinizi odaklama yeteneğinizi tekelleştirerek aklınızı doldurur. Dikkat dağıtıcılar zamanınızı tüketen arkadaşlar, sizden çok şey isteyen aile üyeleri ve tüm zamanınızı alan dış etkinlikler olarak da kendini gösterir.



Siz kendi dikkatinizi nasıl dağıtıyorsunuz? Hayatınızın önceliği nedir – kendiniz mi, başkaları mı? Nasıl hayatınızı dikkat dağıtıcılardan arındırıp kendinize odaklanmayı öğrenip kendi içinizde huzuru bulabilirsiniz? Rehberleriniz ve Yüksek Benliğinizle iletişim için sakin bir alan yaratmaya yeni başladığınızda dikkat dağıtıcılara karşı ihtiyacınızın arttığını fark edebilirsiniz. Bu ihtiyacı görün ve salıverin. Zaman ve deneyimle bu dikkat dağıtıcılara gitgide daha az ihtiyaç duyduğunuzu fark edecek, içsel varlığınızla geçirdiğiniz zamandan keyif almayı öğreneceksiniz.






Mesajların Duyulması


Rehber ve melekleriniz sizinle değişik yollarla konuşur. Mesajlarını duymayı öğrenmeniz için sizinle konuştukları zaman anlamanıza yardımcı olacak bazı kılavuz bilgiler var.



Alçak sesle konuşurlar


Rehber ve melekleriniz çok nadiren yüksek, duyulabilir bir sesle konuşur. Onları içsel varlığınızın odağından duymanız gerektiğinden genellikle çok alçak sesle konuşurlar. Siz tehlikedeyken, yapabildiklerinde kulağınıza bağırıyor gibi hissetseniz de, çoğunlukla sizin istekli ve alıcı bir dinleyici olmanızı gerektiren yumuşak tonlarda konuşurlar. Sizinle konuşmayı asla bırakmadıklarını bilin. Onları duymuyorsanız korkularınız seslerini boğuyor, egonuz kontrolü bırakmamaya çalışıyor veya hayatınızdaki dikkat dağıtıcılar mesajları netlikle duyma yeteneğine sahip içsel varlığınıza odaklanmanızı engelliyor demektir.



Sembollerle konuşurlar


Rehber ve melekleriniz size tam olarak neyi ne zaman yapmanız gerektiğiniz düz bir dille söyleseydi her şey daha kolay olurdu. Ancak bunu yapamazlar çünkü özgür iradenize karışamazlar. Mesajları ne kadar açık ve acil olursa olsun ona göre davranma seçimini özgür iradenizle yapmalısınız. Çoğu kez mesajlarını size sembollerle iletirler. Bu semboller bir şarkıda duyduğunuz sözler, bir duvar panosunda gördüğünüz kelimeler veya birden aklınıza gelen düşünceler olabilir. Bu mesajları almanızın daha milyonlarca yolu vardır –önünüzdeki arabanın plakası bile bu yollardan biri olabilir. Bunlar rehber ve meleklerinizden gelen mesajlardır ve hepiniz bunu zaman zaman yaşamışsınızdır. Bu mesajları duymayı daha çok istedikçe gitgide daha yüksek frekanslarda geldiklerini göreceksiniz. Bu mesajları duymak niyetiniz haline gelince onlar siz istemeden karşınıza çıkacak.



Başkaları yoluyla konuşurlar


Tamamen yabancı biriyle sohbet ederken, kafanızdaki bir mesele hakkında bir soruyu yanıtladığı veya o konuda bir bilgi verdiği olmaz mı? Bu da rehber ve meleklerinizden gelen bir mesajdır. Mesajlarını alma yeteneğiniz geliştikçe duymanız gereken mesajları alabilmek için çevrenizdeki insan ve durumlara daha çok dikkat etmeyi öğreneceksiniz. Yine de korku içindeyken, duygusal haliniz bozukken veya hayatınızdaki çeşitli unsurlar dikkatinizi dağıtıyorken kendinize daha çok dönüp, çevrenizdekilere daha az dikkat edebilirsiniz. Yardımın her yanınızda olduğunu bilin. Odağınızı rehber ve meleklerinizden gelen mesajları almaya çevirdiğinizde yolunuza yerleştirilmiş, size özel mesajlar taşıyan insan ve durumları fark edeceksiniz.



Rüyalar yoluyla konuşurlar


Rehber ve melekleriniz uyanık olduğunuz süre içinde sizinle iletişim kuramazlarsa rüyalarınızda kurarlar. Bu rüyalar anlamadığınız sembolik mesajlar içerebilir veya henüz gerçekleşmemiş olay veya durumlara dair olabilir. İleride onlara başvurabilmeniz açısından rüyalarınızı yazmanız önemlidir. Bu mesajların size yardımcı olmak için gönderildiğini, kafa karıştırıcı olmalarının veya hemen gerçekleşmemelerinin nedeninin çevrelerindeki tüm olayların hâlâ hareket etmesi olduğunu bilin.




Mesajların Alınması


Rehberlerinizden gelen mesajların alınması süreci son derece basit ancak çok zordur. Basittir çünkü içinize dönmenizi gerektirir çünkü mesajlar orada ikamet eder. Hepiniz Bir’siniz. Aynı Kaynak’tan geliyorsunuz, bu nedenle rehber ve melekleriniz sizden ayrı değil –onlar sizsiniz. Sürecin zor olma nedeni ciddi oranda konsantrasyon ve sürekli meşgul akıllarınızı yatıştırıp rehber ve meleklerinizin mesajlarını duyabilmek için korku, duygular ve dikkat dağıtıcılardan kendinizi arındırma niyeti gerektirmesidir. Bunu gerçekleştirebilmek için aşağıdakini deneyin:



Rahatsız edilmeyeceğiniz, dikkatinizin dağılmayacağı sakin bir yer bulun. Başlangıçta her gün aynı yeri kullanmaya çalışın, böylece kendinizi tanıdık bir yerde eğitebilirsiniz. İsterseniz oturun, isterseniz uzanın, nasıl daha rahat ediyorsanız. Niyetlerinizi oluşturmaya yardımcı olacaksa isterseniz mum yakabilirsiniz.



Rehber ve meleklerinizin mesajlarını dinleme niyetini belirleyin. Kendinizi beyaz bir ışıkla sarın ve ilahi korunma talep edin. Kendinizi spiritüel rehberliğe açtığınız için, yalnızca yüksek niyetli ve yüksek kaynaklardan gelen varlıkların alanınıza gireceğinden emin olmanız önemlidir. Yüksek kaynaktan gelen mesaj ve bilgide ve duyduklarınızda “mutlak açıklık” isteyin.



Gözlerinizi kapatın ve birkaç dakika sessizce oturun (uzanın). Çevrenizdeki huzuru ve durgunluğu fark edin. Şimdi nefesinize odaklanmaya başlayın. Nefesiniz yaşam hediyesidir ve çevrenizden bedeninize istemsiz şekilde aldığınız tek şeydir. Nefes yaşamınızın en önemli yanıdır –nefes almadan birkaç dakikadan uzun yaşayamazsınız. Bebekler bu boyuta ilk nefesleriyle girerler. Aldığınız nefesin Kaynak enerjisinin çevrenizdeki tezahürü olduğunu bilin. Nefes alırken Yaratıcı Tanrı’nın muhteşem enerjisini içimize çekiyoruz.



Bedeninizin tamamen gevşemesine izin verin. Bedeninizden çıkıyor olduğunuz, ruhun fizikselden ayrılıyor olduğu hissine kapılabilirsiniz. Bazı kişiler bunu hissedebilir, tamamen normaldir. Bazı kişilerse yalnızca çok rahat ve sakin hissederler.



Önünüze çıkan her düşüncenin kanatlarını açıp uçmasına izin vererek aklınızı tamamen sakinleştirin. Sürecin en zor kısmı burasıdır, aklın sakinleştirilmesi disiplin ve deneyim gerektirir. Aklınızı ego olarak düşünün. Gevezeliklerle kendini doldurarak Yüksek Benliğiniz üzerindeki kontrolünü kaybetmemeye çalışıyor. Sakinleşmesine, gelen her düşüncenin sizden nazikçe uzaklaşmasına izin verin.



İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Ne soracağınızdan emin değilseniz rehberlerinizden bu zamanda bilmeniz gereken bir şey söylemelerini isteyin. Spiritüel yolunuzdaki bir sonraki adımı dahi sorabilirsiniz.



Şimdi dinleyin. Başlangıçta tam olarak bir şey duymayabilirsiniz. Bu seanslar sırasında hiçbir şey duymayabilirsiniz de – mesajlar size daha sonra gelecektir. Bu uygundur. Bu egzersizin bir amacı rehberlerinize ve meleklerinize dinlemeye ve rehberliklerini izlemeye hazır ve istekli olduğunuzu bildirmek, diğer amacı da içsel varlığınıza, içinizdeki ışığa aklanmayı öğrenmenizi sağlamaktır. Onların huzurunda hissedeceğiniz “huzur” ve rahatlık içinde sadece var olun. Kiminiz sıcaklık ve karıncalanma, kiminiz muhteşem bir sevgi ve huzur duyacaktır. Bazılarınız bu muhteşem varlıkların huzurunda olmaktan kaynaklanan harika neşeyle ağlayabilir. Kendi sonuçlarınızı başkalarınınkilerle karşılaştırmayın. Her biriniz eşsizsiniz, bu yüzden her biriniz farklı deneyimler yaşayacak.



Bedeninize dönmeye veya sessizlikten çıkmaya başladığınızda rehber ve meleklerinize sizin için gösterdikleri çaba ve yanınızdaki varlıkları için teşekkür edin. Sorunuza “yanıt” almadıysanız bile cesaretinizi kaybetmeyin. Gelecektir. Rehber ve melekleriniz size yanıtları sağlayacak insan ve durumlarla iletişime geçmek için çok çalışıyor ve bu eşzamanlılık biraz zaman alabilir. Ayrıca inancınız ve mesaj duyma yeteneğinize güveniniz test ediliyor da olabilir. Bu nedenle anında sonuç alamasanız dahi sabırlı olun. Niyet ettiğiniz ve istediğiniz her şey size gelmek zorundadır. Evrensel Yasa böyledir.






Rehber ve Meleklerinizin Dili


Rehber ve meleklerinizin dili, sizin fiziksel alemlerde kullandığınızdan çok farklıdır. Onlar enerjisel ışık varlıkları olduklarından bizimle iletişim kurmak için kelimeler kullanmazlar. Aslında onlar sizin gibi konuşamazlar. Mesajları telepati veya başka insanlar yoluyla iletirler. Ama farklı bizim duymaya alışık olduğumuzdan farklı bir şekilde konuşurlar.



Sevgi diliyle konuşurlar


Yüksek titreşimlerdeki tek enerji koşulsuz sevgi enerjisidir. Bunu üçüncü boyutta deneyimlediğimiz sevgi enerjisiyle karıştırmayın. Bu koşulsuz sevgi enerjisinin dilidir ve onların dilini konuşmuyorsanız –tüm varlığınız koşulsuz sevgi düzeyinde titreşmiyorsa- onlarla iletişimde güçlükler yaşarsınız. Üçüncü boyuttaki sevgi kavramınız yargısal, ihtiyaç kaynaklı ve tamamen ego dayanaklı bir kavramdır. Koşulsuz sevgi korkudan, ayrılıktan ve egodan arınmış, kalp çakranızda yerleşik tam kabul ve güvendir. Koşulsuz sevgi deneyimi sizi rehber ve meleklerinizle aynı titreşim frekansına yerleştirir.



Kahkaha diliyle konuşurlar


Melek ve rehberlerin mizah anlayışı vardır ve başımıza gelenin ne olduğuna inanırsak inanalım, Evrensel planda her şeyin uygun olduğunu bilirler. Özellikle meleklerin neşeyle saçılan çok hafif bir enerjisi vardır, bu nedenle mutluyken melek ve rehberlerinizin iletişim kurabileceği bir frekansta titreşirsiniz. Sürekli mutsuz, üzgün veya sinirliyseniz titreşim frekansınız onlarınkinden çok düşük olacağından destek isteklerinizi “duyamazlar”. En karanlık anlarınızda dahi rehberlerinizle titreşimsel olarak uyumlu olmak için içinizde neşe arayın.



Huzurun diliyle konuşurlar


Hayatımızdan hiç çıkmayan anlaşmazlık ve huzursuzluk tamamen üçüncü boyuta özgüdür. Bu nedenle rehber ve meleklerinizden rehberlik alabilmek için kendinizi sakinleştirmeyi öğrenmelisiniz. Tekrar ediyorum, bu iletişim kurabildikleri bir titreşim frekansı değildir ve kendinizle barışık değilseniz onları duyamazsınız. İçsel varlığınızı bulmak için içe döndüğünüzde sürekli huzur içinde olan Yüksek Benliğinizin bir parçasıyla iletişime geçersiniz. Huzur içinde değilseniz, korku titreşimiyle çalışıyorsunuz demektir. Bu nedenle kendinizi gün içinde kısa bir süreliğine dahi olsa sakin ve huzurlu hissetmek konusunda eğitmeniz önemlidir. Bu huzurlu merkezi bulmanıza yardımcı olacaktır. Zamanla çaba harcamadan kendinize huzurlu bir yer yaratmaya alışacaksınız. Tıpkı rehber ve meleklerinizden gelen mesajları çaba harcamadan duymaya alışacağınız gibi.



Işık diliyle konuşurlar


Rehber ve meleklerinizin enerjisel frekansları fiziksel formu veya kütlesi olmayan ama yine de tüm varlığınızı ve Evren’deki tüm varlıkları dolduran ışık frekansıdır. Tek bir mum bile karanlık bir odayı ışıkla doldurabilir. Işıkla doluyken parlaklık yansıtır, Kaynak Işığını hayatınızın her alanına yayarsınız. Her insan varlık Yaratıcının Işığını dünya genelinde yaymak konusunda eşit önem ve sorumluluğa sahiptir. Herkeste karanlığı aydınlatma gücü vardır. Işıkta yürürken rehberlerinizin sizinle beraber yürüdüğünü bilirsiniz. Karanlıktaysanız size katılamazlar. Işığa dönmenizi beklemek zorundadırlar.






Tarafsızlık diliyle konuşurlar


Rehber ve melekleriniz En Yüksek Hayrınız için çalışır. Bu hangi biçimde olursa olsun, sonuçlar konusunda tarafsızdırlar. Çünkü siz bu zamanda bilemeseniz bile onlar elinizdeki sınırsız olasılığı ve potansiyeli bilirler. Karşılaştığınız her bir durumun birden fazla çözümü vardır –gökteki yıldızlar kadar, onlardan da fazla çözüm olasılığı bulunmaktadır. Rehberlerinizden destek isterken, desteğin biçim veya formunu ya da size ulaşma yolunu da belirtirseniz rehberlik yetilerini ve sizi sonuca götürecek eşzamanlılığı yaratma yolundaki olanaklarını büyük ölçüde sınırlamış olursunuz. Sonuç konusunda taraflı olduğunuz sürece her düzeydeki yaratım tezahürü alanını sınırlarsınız.



Örneğin, para istediğinizde rehberleriniz paranın ilahi şekilde hayatınızda tezahür edebileceğini, hiç yoktan gelebileceğini bilir. Ama para ille de nakit veya çek olarak gelmez. Birinden hediye veya bir ihtiyacı karşılayacak beklenmedik bir kâr olarak da tezahür edebilir. Buna mucize denir ve mucizeler ancak sonuç konusunda tamamen önyargısızsanız gerçekleşir. Rehberleriniz üçüncü boyutla bağlantıda olmadıklarından, bu boyutun enerjilerini de yönlendiremezler. Onlar ancak daha yüksek boyutların enerjilerini yönlendirebilir. Bu nedenle, rehber ve meleklerinizden bilgi isterken tamamen önyargısız olun ki, ihtiyaçlarınıza olası en iyi ve mükemmel yolla yanıt yaratabilsinler.



Bağışlama dilini konuşurlar


Sizi Kaynak’ın hediyelerinden, Yaratıcı Tanrı’dan tamamen koparabilecek tek şey bağışlamamanızdır. Hayatınız, hatta tüm hayatlarınız süresince ne olmuş olursa olsun, şimdi her yerdeki her şeyi ve herkesi bağışlama zamandır. Ancak bu şekilde tanrısallığınız tezahür edebilir. Karmanın kökü bağışlamamaktır. Ancak hayatınızın her alanında bağışlayıcılığınızı uygulayarak karmanızı iyileştirebilir, Kaynak’a yeniden bağlanabilir ve spiritüel alemlerle iletişim kurmaya başlayabilirsiniz.



Bağışlayıcılığı hayatınızın her alanında uygulama niyetinizi oluşturduğunuzda rehberleriniz kendiniz dâhil, bağışlamanız gereken insan ve durumları karşınıza çıkarmaya başlayacaktır. Süreç biraz zaman alabilir ancak elbette bitecektir. Bu Değişim zamanında Başmelek Uriel’in insanlığa en önemli mesajı, kendinizi ve başkalarını bağışlamayı öğrenmek zorunda olduğunuzdur. Ancak bu şekilde enerjisel titreşiminiz bilincin daha yüksek boyutlarına yükselebilir. Üçüncü boyutun amacı karmadır; üçüncü boyutun şifası bağışlayıcılıkta yatar. Bu nedenle bağışlayıcılık hayatın, huzurun, neşenin ve koşulsuz sevginin anahtarıdır.






Ve öyledir


Rehber ve melekleriniz şifalanma sürecinizde size yardımcı olmak için buradalar. Sadece sizin için, yalnızca bu yaşamınıza dair özel mesaj ve rehberlikler taşıyorlar. Bu zamanda, burada çok özel bir nedenle, karmanızı iyileştirmek, daha yüksek bir bilinç boyutuna kaymak ve kendi tanrısallığınızla bağlantı kurmak, Kaynak’la bağınızı anımsamak için bulunduğunuzu bilin. Kendinizi Işık varlık olarak tanıdıktan sonra, kendiniz için “dünyadaki cennet”i yarabilirsiniz. Rehber ve meleklerinizle iletişim kurmayı öğrenmek bu sürecin ilk adımıdır. Başmelek Uriel’in insanlığa mesajı, hep birlikte değişimi kucaklayıp bilincin daha yüksek boyutlarına doğru geçebilmek için bağışlayıcılığın öğretilmesi ve hayatınızın her alanında koşulsuz sevgi ve bolluğun bilinmesi ve deneyimlenmesidir.



Yazan: Jennifer Hoffman

www.urielheals.com

healing@urielheals.com

Çeviren: Ekin İzat

http://bipedgreetings.wordpress.com/



Telif hakları 2004-7 ile Jennifer Hoffman’a aittir. Tüm hakları saklıdır. Bu kitabın içeriği A.B.D. ve uluslar arası telif hakları kanunları tarafından korunmaktadır ve yazarın yazılı rızası olmaksızın satılamaz, basılamaz veya içinden alıntı yapılamaz.

Yazar Hakkında

Jennifer Hoffman, Başmelek Uriel’in bir kanalı, sezici, spiritüel şifacı, yol gösterici, öğretmen ve yazardır. Öğütleri ve yazıları birçok insanın gerçek yolunu bulmasına yardımcı olmuştur. Enerji temizleme ve iyileştirmeyle birlikte özel iç görülerde bulunarak müşterisinin gelişimi önündeki engelleri kaldırmasına yardımcı olur. Daha fazla bilgiyi, Başmelek Uriel mesajlarını ve kitapları www.urielheals.com adresinde bulabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Jennifer’ın healing@urielheals.com adresine e-mail atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...