10 Mart 2011 Perşembe

Yeniden-Doğuşun ve Yenilenmenin Dönüştürücü Yılı, 2011


Daha once size 11:11'i gorup uyandigim ruyamdan bahsetmistim...Bir tafatan da surekli buldugum renkli tuyler buna Tuba'nin "kizilderililerin tuyleri hep renkli"yorumu;cocuklugumdan beri onlara duydugum ilgi ve Arizona'ya gitme istegim kafamdayken asagidaki yazi ilgimi cekti ve paylasmak istedim...

Yeniden-Doğuşun ve Yenilenmenin Dönüştürücü Yılı, 2011
Patricia Diane Cota-Robles

Yeniden-doğuş ve Yenilenme Yılı
Patricia Diane Cota-Robles
...www. Eraofpeace.org

2011 inanılmaz bir Işık akışı ile başladı. 21 Aralık 2010’da, kuzey yarımkürede kış gün dönümü ve çok güçlü bir Ay Tutulması deneyimledik. Bu iki olayın eş zamanlılığı, aynı zamana denk gelmeleri, son 2.000 yılda sadece bir kez olmuştu.

Ay Tutulması, Galaktik Merkezin iki derecesinde vuku buldu ve Yaradılışın Öz’ünden Dünya Ana’nın merkezine doğru çok kudretli bir Işık Portalı açıldı. Bu portaldan içeri dolan Tanrı’n ın Işığı, evrilmekte olan bu planetin yaşamı üzerinde emsalsiz asli değişiklikleri inisiye etti.

Bu portal açılınca, Tanrı’nın Işığı, 4 Ocak 2011 tarihindeki Yeni Ay Tutulması’na kadar, momentumda inşa edildi. Bu güçlü Işık, olay sırasında Dünya’yı yıkadı, tüm atom ve atomaltı partikül ve yaşam dalgalarını yerinden oynattı ve Evrimin Spiraline doğru fırlattı. Işığın Varlıklarının “Yeniden-doğuşun ve Yenilenmenin Dönüştürücü Yılı” olarak ilan ettikleri, Tanrı Muzafferi 2011’in yollarını temizledi.

2011, Yeni Milenyumun onbirinci yılı. Onbir numarası, fizikselden ilahiye dönüşümü yansıtan üstat sayıdır. Dünya Ana’nın ve İnsanlığın bedenini güçlendirmek için gerekli olan son hazırlıklar adına en mükemmel titreşim frekansıdır, böylelikle 2012’de yaşayacağımız muazzam Işık akışına dayanabileceğiz.

Değerli Kalp, siz eğer bu satırları okuyorsanız, Tanrı’nın Varlığı artık içinizdedir, sizin BEN’im Varlığınız, bu bilgiyi sizin farkındalığınıza manyetize etti, çünkü siz, bu planet ve üzerinde, evrilmekte olan tüm yaşamın İlahi Plan’ının açılışı’nın bu vechesinde yardımcı olmak için çok uzun zamandır hazırlanıyordunuz.

Bu sözleri kalbinizin en derin köşesine alın; İlahi Bilgeliğinizin bulunduğu derin köşesine, ve BEN’im Varlığınızın rehberliğini dinleyin. Bakın, nasıl becerileriniz, bilgeliğiniz, cesaretiniz, gücünüz, yeteneğiniz ve sayısız armağanlarınız bu üstün başarıyı tamamlayacak. Tüm Cennet Birliği, görevdeki sizin üzerinize düşeni yapmanızda yardım etmek üzere hazır bekliyor.

21 Aralık 2010’daki Ay Tutulması ve 4 Ocak 2011’deki Güneş Tutulması arasındaki zaman diliminde gerçekleşen muazzam Işık akışı esnasında, tüm Dünya’daki Işık İşçileri İlahi Sevginin doğuşunu yeniden yaratmaya katıldı. Bunun ne anlama geldiğinin azametini kavramak için ilk önce, hiçbir şeyin; Neden aleminde yapılan bir tezahürün Sonuç Aleminde gerçekleşmesinin önüne geçemeyeceğini anlamak gerekir, Sonuç Alemi de Dünya’dır. Değişken olan tek şey, elle tutulur bir gerçeklik olması için ne kadar süre geçeceğidir. Değişkenlik ise, sizin, benim ve bu gezegendeki herkesin düşünceleri, eylemleri ve duygularına bağlıdır. Gezegensel İlahi Sevgi Nedenselliğini ne kadar güçlendirirsek, gerçekliğin mucizelerine o kadar çabuk ulaşırız.

Cennet Birliği, bize, İlahi Sevgi’yi güçlendirmenin ihtiyacımız olan tek şey olduğunu ifşa etti ve İlahi Plan’ın açılmasının bir sonraki fazı olduğunu bildirdi.

Tucson, Arizona; Dönüştürücü İlahi Sevgi Alevinin, Dün ya’ya girerek herkesi kutsadığı giriş portalıdır. Aydınlanmış Gerçek Aleminin Işık Varlıkları, Dönüştürücü İlahi Sevgi Alevinin, Dünya’daki evrimin bu zamanlarındaki en güçlü sevgi frekansı olduğunu söylemekteler. Bu kutsal ateş, ışığa doğru yürümeye karşı koyan inatçı ruhların aydınlanmasındaki en iyi son olanaktır.
Yeni milenyumun on birinci yılında, Yenilenmenin ve Yeniden-doğuşun Dönüştürücü Yılında, yeni gezegensel İlahi Sevginin fiziksel tezahürünün ivmesini büyük ölçüde yükseltecek bir plan devreye sokuldu. Aralık 2010 ve Ocak 2011’deki muazzam Işık akışı esnasında Tucson, Arizona’da, düzenlenen aktiviteler, emsalsiz İlahi Sevgi için kutsal bir yer yarattı. Bu aktiviteler, 13-18 Ağustos 2011’de düzenlenecek yeni Işığın aktivitelerinin önünü açtı, yapılacak yeni aktiviteler, Dünya üzerindeki tüm yaşamı, Yeni Dünya frekanslarına ve bugüne kadar deneyimlediğimiz her şeyin ötesinde olan, İlahi Sevginin Dönüştürücü görülebilir Etkilerine taşıyacak.

1 Ocak’da, Tucson, Arizona’daki olayları anlatan bir bir makale yazdım; şimdi elimizdeki olanakların netliği ile ilgili olan bu bilgiyi sizlerle paylaşmak isterim. Makalemin adı, Sevgiye Çağrı.

Sevgiye Çağrı

Değerli Kalp, tam şu anda, bilinçli zihinlerimizin algılarını genişleten, harikulade bir yükseliş yaşanmaktadır. Bu tatlı Dünya’da evrimleşen tüm yaşam ve İnsanlık adına, Cennet Birliği; bizden, İlahi Sevginin ifade edebileceğimiz en kudretli duygularını salıvermemizi istiyor. Tam şu anda, odağınızı Dünyada en çok sevdiğiniz insana çevirin. Kalp Alevinizden, sevdiğinize doğru taşan elle tutulur sevgiyi hissedin. Şimdi sevginizin, yaşamın her partikülünü içine alacak şekilde genişlediğini düşleyin. Bu andan itibaren, Tanrı Varlığından, kalbinizdeki bu sevginin ifadesini gün be gün, saat be saat , aldığınız her nefeste çoğaltmasını isteyin.

8 Ocak 2011 Cumartesi günü, ki numerolojik olarak; 11:11 günüydü, 29 Aralık 2010 günü beklenmedik bir şekilde, zaturreden kaybettiğim sevgili oğlum Joao için Yaşam Hizmeti Kutlaması düzenledik. Bu olay Tucson Arizona’daki Saint Pius X Katolik Kilisesi’nde sabah 10.00’da düzenlendi. Fiziksel olarak yaklaşık 700 kişi, Dünya üzerindeki binlerce insan da sevgi ve destekleriyle bu bilince katıldı.

Saat sabah 10.00’da, Tucson sevgi ve destek denizinde yüzerken, altı kişinin öldüğü, Gabrielle Giffords adlı bayan parlamenter ve onbir başka kişinin ağır şekilde yaralandığı, beklenmedik vahşi bir olay meydana geldi. Ölenler arasında federal bir jüri üyesi ve 11 Eylül 2001 tarihinde doğmuş, dokuz yaşında bir kız çocuğu da vardı. Dünya’nın odağı aniden Tucson’a çevrildi, ve Dünya’nın her yerinden insanlar, Işığı uyandırmaya, ve olayda yarananlara şifa ve ışık yollamaya başladı. Bu taşan Sevgi ve Şefkat oldukça güçlü bir Işık Güç alanı Yarattı ki, bu güç alanı, gezegeni, ve İnsanlığı Birlik Bilincinin daha Yüksek Düzeni’ne geçirecek potansiyeli taşıyan bilinç sıçramasının yollarını açtı. Bu fırsatın başarısı bize bağlı. İlahi Sevginin daimi akışının Açık Kapısı olma sorumluluğunu üzerimize alalım. Tüm insanlık için Birliği hatırlamak adına,İnsanlık için açılan kutsal alanı tutalım.

12 Ocak 2011’de, Tucson’da yaşamını kaybedenler için düzenlenen törenin mottosu, “Birlikte Büyüyoruz” oldu. bu törende, Başkan Obama ve Tucson’a gelen bir çok devlet büyüğü; aramızdaki farklılıkları bir yana bırakıp yeni bir sivil iletişim düzeyi yaratmamızın ,artık birbirimize bağlılığımızı onaylamak ve daha mantıklı ve şefkatli bir dünya inşa etme zamanının geldiğini ifade etti. İyileşme misyonu birliğini kurmamız ve şifa yolunda ilerleyenleri onurlandırmamız hatırlatıldı.

Başkan Obama, “Önemli olan zenginlik, statü, güç ya da ün değil; ama nasıl ve ne kadar çok sevdiğimizdir.” Dedi.

Özel yaşamlarımızda daha iyi insanlar, dah iyi arkadaşlar, daha iyi komşular olmaya çalışmalıyız. Bu trajediyi yıkılmak için bir başka bahane haline getiremeyiz. Tam tersi bu trajedi bizim Olmanın Bir Üst Düzeyine geçmek için bir katalizör olmalıdır.Değerlerimizi eylemlerimize hizalandırmalıyız. Bunu becerebildiğimizde ölenler boşu boşuna ölmeyecekler.

Bu muazzam görevi başarabileceğinize dair inancım ölçülerin ötesinde. Sizi seviyorum ve güveniyorum. Kalbinizdeki İlahiliği dinleyin ve Tanrının bu İlahi misyondaki vechenizi nasıl tamamladığını bileceksiniz. Huzur içinde olun. Bilin ki, birlikte çalışırsak, Zafer Bizimdir!
(Ocak makalemin sonu.)

Işık Varlıkların bildirdiğine göre, yaşanan Kozmik an boyunca, bizim birleşmiş çabalarımız, Cennetin beklentilerinin çok çok üzerinde başarıya ulaşmış. Şimdi İlahi Plan’ın ikinci fazının zamanı.

İlahi Plan
Anne-baba Tanrımız ve Aydınlanmış Gerçek Alemlerindeki Işık Varlıkları, tüm bedenlenmiş Işık İşçilerine – ki bu SİZİ de kapsamakta - Kalk Borusu çalıyor. Dünyada İlahi Sevginin Dönüştürücü en güçlü 5. Boyut frekanslarının portalında birleşmemiz isteniyor bizden. Hep birlikte, öyle güçlü dönüştürücüler olacağız ki; Tanrı Sevgisi, tüm İnsanlık adına, İlahi Planın fiziksel alemine dolacak.

Bizler, bu güne kadar tarihte vuku bulmuş en büyük bilinç yükselişi içindeyiz. Bu yükseliş, tüm İnsanlığı öyle bir Farkındalık düzeyine çıkaracak ki; yakında bu tatlı gezegen bir Sevgi, Huzur, Bolluk ve Neşe gezegenine dönüşecek.

Bu yeni geçtiğimiz yüksek bilinç düzeyi, bizi kendi ilahiliğimizle birleştiriyor, BEN’im Varlığımızdan hasarlı ayrılışımızı şifalandırıyor. Bu benzersiz bilinç değişimi İnsanlığın bilinç düzeylerine ve duygusal dünyalarına entegre olduğunda, her ruh, artık yalnızca zihinsel algı ve mantıklı düşünmenin bizlere yetmeyeceğini farkedecek. Her insan, şimdi artık kalplerimizdeki bilgeliğe ulaşmanın, kim olduğumuzun ve Dönüşümün Kozmik An’ında neden burada olduğumuzun vizyonunu tutan İlahi Potansiyelin içine girme vakti olduğunu net bir şekilde anlayacak.

Şimdiye kadar hiçbir planete, bu denli korku ve ayrılığın derinlerine düşmüşken bilinçte bu denli hızlı yükselme fırsatı verilmemişti. Bizler her zaman deneyimlerimizin bir toplamıyız, yani, Dünyadaki bilinç yükselişini tamamladığımızda, benzersiz kollektif deneyimlerimizi bundan sonraki evrimsel okuluna taşıyacağız. Bunu anlamı, bizim kollektif deneyimlerimizin Biliş Salonlarında kayıt olacağı ve her evrilmekte olan ruha hizmet edeceğidir. Sonra Evren boyunca Evrilmekte olan Tanrının Kızlar ve Oğulları, bizim deneyimlerimizden acı ve ısdırabın deriliklerine girmeden yararlanmayı bilecekler. Bu sebeple, tüm Evren sevinç içinde, ve Işık varlıklar, her hangi bir şekilde bize yardımcı olmak için yanımızdalar.

İlahi Planın açılması vechesi boyunca, Dünya üzerindeki tüm Işık İşçilerinin fiziksel olarak varlık göstermeleri oldukça önem taşımaktadır. Hep birlikte, İlahi Sevgiyi, formun fiziksel dünyasına manyetize edecek dönüştürücüyü oluşturacağız. İnsanlık ve bu tatlı gezegendeki yaşam adına bu şahane misyonda hizmet etmek için hazırlanmış tüm Işık İşçileri, kalplerinin içsel teşvikiye işe sarıldıklarının bilincindeler. Kalbinizi dinleyin ve içsel rehberliğinize güvenin. Işığınıza acil gereksinim var!

Ek olarak, fiziksel anlamda görevde olmak için ilham duyanların,tüm dünyadan, Işık yoluyla bilince katılacak Işık İşçileri olacaktır. Bu Işık İşçileri, kalplerinden taşan ışığı, Işık İşçilerinin fiziksel olarak bir araya geldikleri Tucson, Arizon’daki portala yansıtacaklar. Ve gücümüz binlerce, binlerce kat genişleyecek.

Her Işık İşçisi kendi doğru ve rahat yerinde olacak. Bu İlahi Planın hiçbir vechesi bir diğerinden daha önemli değil. Önemli olan, BEN’im Varlığımızın bize rehberlik ettiği durumlara karşılık vermemiz. Eğer Dönüştürücü İlahi Sevginin Portalında fiziksel olarak var olma konusunda rehberlik alırsak güvenmeli ve bilmeliyiz, o zaman BEN’im Varlığımız ve Cennet Birliği yola çıkmamız için bize destek olacaklardır. Bu İlahi misyon yolunda, bizim zamana, enerji ve para konularında yardıma gereksinim duyduğumuz doğrudur.
Bu Işık İşçilerinin yanyana gelmelerinde kullanılacak araç, 25. Yıllık Dünya Aydınlanma Kongresi. Bu toplantı 13 – 18 Ağustos 2011’de, Uyumlu Birleşmenin 25. Yılı kutlamalarında gerçekleşecek. Arizona, Tuscon’un güzel Loews Ventana Kanyon Tatil merkezinde toplanacağız. Bu enfes merkez, Dönüştürücü İlahi Sevgi Portalının tam kalbinde bulunuyor.

Bu benzersiz fırsata katılabilmek için gereksinim duyacağınız bütün bilgiler, web sitemizde mevcuttur. Sadece www.eraofpeace.org adresine girip, “25. Yıllık Dünya Aydınlanma Kongresi” yazan kutuya tıklayın.

Bu kutsal toplantı, katılan herkes için ilahi bir deneyim olacak. Her gün, biz İlahi Plan’ın bir fazını daha başarıyla tamamladıkça, Ruhsal Hiyerarşi bize, yeni gelen fazı açıklayacak. Işığın türlü aktivitelerini deneyimleme yolundayken, Anne-Baba Tanrımız ve Cennet Birliği’nin İlahi Rehberliğinde misyonumuz zafer içerisinde tamamlanacak.

Bu olay, Arizona, Tuscon’un güney batı çöl bölgesinde, eşşiz güzelliklere sahip şifalı bölgenin içinde yer alan Loews Ventana Kanyon Tatil Merkezinde gerçekleşecek. Bölge, çöl bitkileri ve her biri, 300 yıllık olan saguaro kaktüsleri ile bezenmiş. Bu doğa krallığındaki ifadeler, Tanrının Işığı Dünya’ya demirlenirken, kudretli nöbetçiler gibi duruyorlar.

Bu Işık portalına girdiğinizde, Sonsuz Transmutasyon Gücü ve İlahi Sevginin Dönüştürücü gücü yoluyla, şifa Alevinin muhteşem yayılımını deneyimleyeceksiniz. Bu kutsal ateş Varlığınızı yıkadıkça, eve dönüşün tanıdık duygusuyla kutsanacaksınız.

Dünya Aydınlanma Kongresi; çağlardır birlikte hizmet ettiğiniz Dünya’nın her tarafından gelen eski arkadaşlarla yeniden karşılaşma fırsatı veren gerçek bir yaşam-dönüştürücü toplantıdır. Tüm Işık İşçileri Işığın bu abidevi hizmetinde kalpleriyle size destek olacak.

Bizim de görev almak üzere çağrıldığımız İlahi Plan Işığın sayısız aktiviteleriyle tamamlanacak. Güneşler ötesi Güneşler’den Solar Logos ile, Cennet Birliği ile, Doğa Kralllığını yöneten İlahi Zeka, Büyük Elohim ve Melekler Birliği ile içsel seviyelere geçeceğiz.

Bu mükemmel çalışma için tüm Evren destekliyor bizi. Işığın Varlıkları, bize mucizevi yollarla destek vermek üzere izin aldılar, ama zaten Dünya’daki Işık İşçileri, İlahi Plan’ı fiziksel tezahüre ulaştırmak adına son derece hakim bir güç olarak çalışmaktalar.

Sorumluluğumuz muazzam büyük. Ama kalplerimizle birlik olduğumuzda, bizi başarıya götürecek mutlak güce sahip olacağız.

Şimdi sadece bu anlığına, Kallp Alevi İlahiliğinizin içine gidin, Göksel Alemlerindeki Işık Birliğinden akan minnettarlık ve sevgiyi deneyimleyin. Evrimin bu kritik zamanında İnsanlığa hizmet etme isteğiniz için size yolladıkları derin şükran duygusunu hissedin. Dünya üzerindeki evrimin bu muazzam yolla gerçekleşebilmesi için ölçülerin ötesinde kutsanmaktayız.

Dünya Fiziksel Planını Dönüştürücü İlahi Sevgiyi koruyacak Açık Kapılar olduğunuz için, Tanrı Sizi Korusun.

Ve de Öyledir!

Patricia Diane Cota-Robles
www.eraofpeace.org

Çeviri: Güneş Kurtulan
http://lovepeaceandharmony.ning.com/profiles/blog/show?id=2209390%3ABlogPost%3A166758&xgs=1&xg_source=msg_share_post

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...