18 Mart 2011 Cuma

Beki'den Mart Mesaji...


BASMELEK HANIEL’DEN ISIGIMIZI ARTTIRMAK UZERINE… MART 2011

Merhaba,

Bu sabaha karsi (18 Mart 2011, Cuma) cok net bir mesajla uyandim ve bosver deyip, donup uyuyacagim bir mesaj degildi bu. Hepimiz icin bir mesaj bu, ve hemen sizlere iletmem gereken bir mesaj ustelik. 19 Mart’in enerjisinden faydalanmamiz ve bu enerjiyi isiga cevirmek icin bir mesaj. Aralarda bir yerde, uyku arasi gokyuzu enerjilerinden soz edildiginden, Basmelek Haniel’i cagirdim ve ondan bu enerjileri dunyamiz, ulkemiz ve sevdiklerimiz icin nasil isiga donusturur, cogaltiriz diye sordum. Ve ondan sonra yazmaya basladim geleni. Akani paylasiyorum sizlerle.

Aslinda bu konu, dun gece, 19 Mart ile ilgili birseyler arayip da bulamadigimda bu soruyu sordugumda basladi. Sevgili ruhsal rehberim Ziila’dan dun gece 19 Mart ile ilgili aldigim mesaj soyleydi:

’19 Mart, bircok insanin korktugu gibi kotu bir tarih degil. Aslinda muthis bir arinma, istemediklerinizi birakma firsati. Evet, o gun dolunay ustelik…’ dedi Ziila.

“Dolunay, yani birakmak istediklerimizi birakmak icin uygun bir zaman, oyle mi?” diye sordum Ziila’ya. “Evet, her firsati iyiye donusturmek icin kullanabilirsin sevgili Beki.” dedi bana. “Eger ne yapacagini bilirsen, her firsati birakmak, temizlemek, sifalandirmak icin kullanabilirsin.”

Bu konu ile ilgili daha sonra paylasacagim cok sey var. Gelelim yarin geceye.

Sizlerle Basmelek Haniel’den, yarin gece icin aldigim bir yontemi paylasiyorum. Yarin gece icin ne yapacagimizi anlatiyor, ve bunun icin en uygun zamani.

Basmelek Haniel’den:

“Bunu (sizlere verecegim yontemi) yapmak icin en uygun saat 22:20, ama 19 Mart gunu eger grup halindeyseniz, bunu birlikteyken, grup halindeyken yapin ve enerjilerinizin, niyetinizin, 22:20 enerjileri ile birlesmesine niyet ederek uygulayin bu yontemi. Bu onemli.

Sizden ricam, 19 Mart’ta tum ‘gormek istemediklerinizi’ bir kagida yazip yakmaniz. Disarida, dis dunyada yasadiginiz herseyi. Sadece kendinizin bireysel olarak yasadiklarinizla kalmayin. Turkiye’de, dunyada artik yeri olmayan herseyi koyun buraya. Hepsini. Bunlarin yeni dunyanizda yeri yok. Sonra, nasil bir dunya, nasil bir Turkiye, ulkeniz icin nasil bir liderlik istiyorsunuz? Iste bunu yaratin. Bu anda, once Turkiye’yi, sonra dunyayi kaplayan bir enerji yollayin ulkenize ve dunyaniza, ya da bir sevgi kalkani ile kaplayin her yeri.

Birakin, hayal ettiginiz o dunya, yeryuzunde canlansin. Kendinize sorun, ‘Nasil bir dunya hayal ediyorum? Nasil bir Turkiye?’ Ve onu hissedin. Sonra da, o Turkiye’yi ve o dunyayi gozunuzun onune getirin. Ya da yureginize koyun. Ve onu hissettiginiz anda, iste o anda, bu guzel dunyayi, ulkeyi sevin. Sevgi, verebildiginiz kadar sevgi akitin yureginizden. Reiki’ciler, enerjiciler… Yureginizden akan sevgiyi, ellerinizden akan sevgi ile birlestirin. Isiginiz, yasaminiz ve dunyaniz isiyacak. Bize inanin, bu sadece baskalari icin degil, sizin kendi dunyaniz, kendiniz icin de sifa olacak.”

Eger bu mesaji 19 Mart’tan sonra okuyanlariniz varsa, o ana niyet ederek (niyetinizin, o anin enerjileri ile birlesmesine niyet ederek) yapabilirsiniz bunu. Bana gelen, bu ritueli, bir aksam, mumkunse ayni saatte, 22:20’de yapmaniz. Bizler, bazi Melek Koclari ile bulusup bu ritueli 23 Mart gecesi, saat 22:20’de tekrarlayacagiz, dilerseniz bize katilin bulundugunuz yerden.

Basmelek Haniel, soyle devam etti sozlerine:

“Bilin ki, zaman lineer degildir. Hele artik, her yone ulasabilirsiniz. Bunu yasayanlariniz var.

Sevgiyle ve isikla kalin,

Basmelek Haniel”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...